Zwarte Nike Phantom Vision II voetbalschoenen

Nike heeft vandaag een tweetal nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen uitgebracht. We schreven eerder al een blog over de kenmerken van de nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen uit het Future Lab pack. Dit zijn de schoenen die we ook daadwerkelijk terug zien op de voetbalschoenen. Dit zijn namelijk de schoenen die door spelers als Kevin de Bruyne en Taglifico gedragen worden. Voor de liefhebbers van geheel zwarte voetbalschoenen, en dat zijn er nog al wat, heeft Nike ook een geheel zwarte versie van de nieuwe generatie Nike Phantom VSN voetbalschoenen gelanceerd. Over het design van de schoenen hoeven we niet veel te vertellen. Deze schoenen, die onderdeel zijn van het Kinetic Black pack van Nike, zijn namelijk gehele zwart. Sterker nog, de schoenen bevatten geen enkele andere kleur! Wel heeft Nike een update doorgevoerd in de verschillende technologieën van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen!

Direct fan van deze zwarte Nike Phantom VSN II voetbalschoenen? Bestel het exclusief in deze SHOP OF deze NIKE winkel!

Alle kenmerken van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen uit het Kinetic Black pack!

De upper van de nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoenen is gemaakt van het bekende Flyknit materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat dit zich perfect vorm naar de vorm van de voeten. Wat bovendien opvalt is dat de swoosh van Nike aan de buitenkant van de zijkanten van de voetbalschoenen wat kleiner is dan we van de vorige Nike Phantom VSN voetbalschoenen gewend waren. Ook de swoosh ter hoogte van de instap van de schoenen is kleiner dan voorheen. Verder bevatten de schoenen opnieuw het zogenaamde Ghost Lace systeem. Kenmerkend aan de Nike Phantom Vision II voetbalschoenen is dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. De veters zijn echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van de nieuwe Nike Phantom Vision II voetbalschoenen is bovendien verdeeld in vier verschillende zones. Deze zones worden de medial trap zone, de strike zone, de nuckle zone and de dribble zone genoemd. Deze vier zones op de bovenkant van de voetbalschoenen hebben een andere 3D structuur, welke het doel doel van dat gedeelte van de schoenen het best ondersteunen. Wanneer de bal een van de gedeeltes van de schoen raakt, wordt het volume van de structuur van dit gedeelte groter, zodat het de bewegingen op kan vangen. Daarnaast heeft Nike een extra laag mesh in de upper van de schoenen verwijderd. Hierdoor zijn de schoenen 20% dunner dan de eerste generatie Nike Phantom VSN voetbalschoenen en dus lichter. Deze schoenen voelen dus nog comfortabeler aan. Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is dat de enkelsok, de dynamic fit collar, wat lager is dan voorheen het geval is. Het doel hiervan is de stabiliteit van de enkel te vergroten en een betere lockdown te garanderen. De schoenen bevatten ter hoogte van de instap ook nog eens zogenaamde pull tabs, waardoor je de schoenen nog makkelijker aan en uit kunt doen. Een mooi detail van de pull tabs is dat hierin coordinaten zijn verwerkt. Dit zijn de coördinaten van de het Nike ontwerpcentrum, waar deze nieuwe schoenen zijn ontwikkeld.

De zoolplaat heeft dezelfde kenmerken en functionaliteiten als de vorige versie Nike Phantom VSN voetbalschoenen. De zoolplaat wordt gekenmerkt door het zogenaamde FEA tractiepatroon.De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe, zwarte Nike Phantom VSN II voetbalschoenen uit het Kinetic Black pack!

Zwarte Nike Phantom VSN II voetbalschoenen bestellen

Deze zwarte Nike Phantom Vision II voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de dure versie van de voetbalschoenen is EU 270,-, maar goedkopere versies van deze kicksen zijn al beschikbaar vanaf EU 70,-. De schoenen zijn uiteraard zowel voor kinderen als voor volwassenen beschikbaar en ook nog voor verschillende ondergronden. Met deze schoenen kun je dus zowel op natuurgras als op kunstgras en harde ondergronden spelen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP!

of deze NIKE winkel!