8 juli 2019

Zwarte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen - Under The Radar pack

Nike heeft weer een aantal wijzigingen in de Mercurial voetbalschoenen doorgevoerd. De zevende generatie ofwel de Mercurial Superfly VII en voetbalschoenen zijn geboren. Voor de Mercurial Vapors betreft het alweer de dertiende versie van de schoenen. De nieuwe Mercurials zijn onderdeel van een nieuw pack, genaamd Under The Radar. Ook de nieuwe Tiempo Legend VIII voetbalschoenen zijn onderdeel van dit pack! Vroeger waren er alleen maar zwarte voetbalschoenen. De eerste nieuwe Nike Mercurial voetbalschoen is natuurlijk helemaal zwart! We bespreken eerst het design van de nieuwe schoenen en daarna vertellen we natuurlijk alles over de nieuwe technologieën die in de schoen verwerkt zijn.

Ben je direct fan van deze vette, nieuwe, zwarte voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze winkel! of de officiële online Nike Store

Design zwarte Nike Mercurial voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen uit het Under The Radard pack zijn geheel zwart. Alles is zwart aan de voetbalschoenen, dus zowel de upper, als de swoosh van Nike, het onderstel, de noppen en de binnenzool! Qua looks zijn de nieuwe Mercurials geïnspireerd door de populaire Nike Element React sneaker. Ook deze hebben een iconische en grote swoosh op de zijkanten en bevatten ruwe details. De swoosh staat wel wat lager en dit is ook weer een kenmerk van verschillende sneakers van Nike. Op het onderstel van de schoenen staat het Mercurial en bekende Nike Just Do It logo. Bovendien bevat een deel van het onderstel een speciale tekst. Qua ontwerp van de schoenen is er niet super veel veranderd, qua technologieën en materialen des te meer. Benieuwd? Check!

Updates & technologieën Nike Mercurial voetbalschoenen

De vorige generatie Nike Mercurial voetbalschoenen was al perfect, maar Nike zou Nike niet zijn als het niet bezig zou zijn met innovatie en verbetering. Perfectie is de sleutel bij het Amerikaanse sportmerk en dat betekent dat het niet op haar lauweren kan gaan rusten. De nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen hebben een nog betere fit, zijn nog lichter en ondersteunen nog beter. Waardoor komt dit? Wanneer je direct naar de bovenkant van de nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen kijkt, dan valt het direct op dat de bovenkant wat weg heeft van gaas. De upper van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen wordt gekenmerkt door het Flyknit materiaal. Dit is een combinatie van P16 en High Tenacity gaas. Deze combinatie zorgt ervoor dat je nog vaster met je voeten in de schoen zit en bovendien dat de schoenen nog lichter zijn dan voorheen. De bovenkant van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen zijn daarnaast uitgerust met de Nikeskin technologie. Deze combinatie van technologieën zorgen versterken elkaar, waardoor de schoenen een perfecte 3D structuur hebben, waardoor je een nog betere touch hebt. De upper van de nieuwe Mercurials zijn uiteraard ook weer uitgerust met de bekende All Conditions Control technologie. De ACC technologie garandeert een perfecte balbehandeling in natte en droge weersomstandigheden.

 

Dat waren de grootste veranderingen die Nike heeft doorgevoerd in de nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen. De Vapor is nog steeds de lage versie van de Mercurial lijn van Nike en de Superfly is de versie met de enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Deze enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één voelen, waardoor je het zogenaamde blote-voeten-gevoel hebt en de balbehandeling altijd perfect is. De enkelsok is niet meer zo hoog als voorheen. Hierdoor hebben de schoenen een nog betere en strakkere fit. Ook is de voorkant van de enkelsok uitgerust met een extra lipje. Hierdoor kan je de schoenen nog beter aan doen. Daarnaast zorgt de dynamic fit collar voor de perfecte ondersteuning rondom je enkels, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid. Ook de zool het onderstel van de nieuwe Nike Mercurial voetbalschoenen staat in het teken van grip en fit. De noppen ter hoogte van de voorvoet van de schoenen en ter hoogte van de hiel hebben de vorm van een klauw. Deze technologie is geïnspireerd door de manier waarop luipaarden sprinten en met deze constructie kunnen hoge snelheden in verschillende richtingen behaald worden. Ook bij de inlegzool aan de binnenkant van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De inlegzool is namelijk verbonden met een speciale chassis, welke ervoor moet zorgen dat je nog sneller kunt reageren. Iedere maat heeft een andere chassis Dit betreft de zogenaamde NikeGRIP technologie. Deze is uitgerust met een speciale 3D structuur die perfect aansluit op de inlegzool in de schoen. Hierdoor ga je niet met je voeten in de schoenen schuiven en het zorgt ook nog eens voor een perfecte demping van schokken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe, zwarte Nike Mercurial Superfly & Vapor voetbalschoenen uit het Under The Radar pack. Deze schoenen worden overigens niet door verschillende sterspelers gedragen. Deze dragen de lichtblauwe versie van deze schoenen.

Zwarte Mercurial Vapor en Superfly Under The Radard pack voetbalschoenen kopen

Deze zwarte Nike Mercurial voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in verschillende maten en versies. De officiële en daarmee duurste versie, de ELITE voetbalschoen, heeft een prijs van € 275,-. Goedkopere versie van de Mercurials scoor je zowel voor kinderen als voor volwassenen al vanaf € 74,95. Voor kinderen kun je deze voetbalschoenen al vanaf maat 28 tot 37 bestellen en voor volwassenen kan dit vanaf maat 38 tot maat 47. Zoals altijd zijn de schoenen weer voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande webwinkels kun je deze oranje voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze zwarte voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of de officiële online Nike Store