Zwarte Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn door Nike officieel gelanceerd. De overwegend zwarte voetbalschoenen maken onderdeel uit van een Pack dat louter zwarte voetbalschoenen bevat. Dit Pack gaat door het leven als het Pitch Dark Pack. Zo bevat het Pack ook Magista, Mercurial en Tiempo schoenen. De Phinish voetbalschoenen zijn doorgaans uitermate goed geschikt voor de wendbare spelers die bovendien dodelijk willen zijn voor de goal. Daarom schitteren vanaf nu sterspelers als Rooney en Kane op deze Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark schoenen van Nike. Foto's van de schoenen laten een overwegend zwarte bovenlaag zien. Ook zijn de Phinish schoenen gele details rijk. Deze details komen niet op het zig-zag design terug, maar als omlijning op de Nike swoosh die zichtbaar is op de neus en hak. De binnenkant van deze swoosh is niet zwart, maar grijs van kleur. Verder kennen deze schoenen een gele binnenzool en een zwarte zooplaat. De zoolplaat wordt tevens versierd met zwarte noppen. Ben je benieuwd uit welke materialen en technieken deze voetbalschoenen bestaan en welke voordelen dit jou levert? Dat lees je hieronder! Daar check je ook waar de Pitch Dark voetbalschoenen op dit moment verkrijgbaar zijn.

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark voetbalschoenen kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie

. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het paarse bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark voetbalschoenen kopen

De Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de gelanceerde Hypervenoms!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark Voetbalschoenen

Zwarte Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark Voetbalschoenen 2

Zwarte Nike Hypervenom Phinish Pitch Dark Voetbalschoenen 3