22 september 2015

Zwarte Nike Hypervenom Phantom II Blackout voetbalschoenen

Geheel onverwachts heeft Nike zojuist volledig zwarte Nike Hypervenom Phantom II voetbalschoenen officieel gelanceerd. De blackout Hypervenom Phantom II maken onderdeel uit het al eerder gelanceerde Academy Pack. Van dit Nike Academy Pack maken ook voetbalschoenen als Nike Mercurial, Magista en Tiempo deel uit. De kleur zwart staat centraal in deze lijn. Het Pack was even weg van de markt, maar alle voetbalschoenen (inclusief de Blackout Nike Hypervenom Phantom II) zijn vanaf vandaag (22 september) weer te verkrijgen. Zoals de naam van de voetbalschoenen al zegt, zijn deze Hypervenom voetbalschoenen volledig zwart. Enkel de fluorescerend gele binnenzool maakt hier een uitzondering op. De bovenkant van de nieuwe Hypervenom Phantom II voetbalschoenen zijn geheel zwart, evenals de zoolplaat en de noppen aan de onderkant van de schoenen. Dit geldt dus ook voor het zig-zag design dat zich langs de zijkanten bevindt en de Nike swoosh op de neus. De Hypervenom schoenen van Nike zijn perfect voor creatieve spelers met een neusje voor de goal! Het is vanzelfsprekend dat de Hypervenom I niet meer te verkrijgen zijn! De kans bestaat dat sterspelers als Rooney (Engeland en Manchester United), Neymar (Brazilië en Barcelona), Cavani (Uruguay en PSG) en Isco (Spanje en Real Madrid) gaan schitteren op de volledig zwarte Hypervenom's. Uiteraard zijn de nieuwe zwarte Hypervenom Phantom II uitgerust met de nieuwe technieken van Nike. Deze zullen we hieronder kort bespreken.

Technieken en materiaal Nike Hypervenom Academy voetbalschoenen

De bovenkant van de Nike Hypervenom II voetbalschoenen uit de Academy lijn is uitgerust met een synthetisch materiaal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen bevatten ook de All Conditions Control technologie. Deze technologie zorgt voor perfect balgevoel en optimale controle in alle weersomstandigheden. Ook de 3D structuur van verschillende vlakken zorgt voor een optimale balcontrole en grip. Verder zijn de nieuwe Hypervenoms uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSkin zorgt er op zijn beurt voor dat water afgestoten wordt wanneer het regent. Dit zorgt ervoor dat de schoenen niet zwaarder worden. Bovendien gaan de schoenen hierdoor langer mee. Een volgend kenmerk van dit materiaal is dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet en de schoenen dus direct om de voeten vallen. Door Nike wordt dit het blote voeten gevoel genoemd. Hierdoor wordt het zogenaamde lock-down effect bewerktstelligd. De Flywire kabels ter hoogte van de voorvoet zorgen er namelijk voor dat je stabiel in je schoenen blijft, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. Bovendien kent de tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen een Dynamic Fit Collar aan de bovenkant van de voetbalschoenen. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. De Hypervenoms bevatten geen tong of flap, waardoor de voet dichter bij bal is. De voetbalschoenen kennen verder een nylon zoolplaat. Deze nylon zoolplaat is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem. Dit komt tot uiting in een patroon van noppen dat aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is. Dit systeem zorgt ervoor dat de voorvoet als het ware in tweeën is gesplitst, waardoor je grote teen zo lang mogelijk contact houdt met de grond en je daardoor met het overige deel van je voet sneller kan reageren in het veld en je sneller los kan maken van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de voetbalschoenen zijn kegelvormig. Ook dit zorgt ervoor dat dat je je snel kan los kan maken van je tegenstander. Ten slotte kent de binnenzool een extra ingebouwde hielkap, welke zorgt voor stevigheid, minder druk op de voet en extra stabiliteit. Check hieronder de foto's van de nieuwe Blackout Nike Hypervenom voetbalschoenen uit het Academy Pack van Nike.

Nike Hypervenom Academy schoenen kopen

De nieuwe Nike Hypervenom Academy voetbalschoenen kan je voor volwassenen en kinderen kopen. De prijs van deze voetbalschoenen met enkelsok is ongeveer € 275,- en zonder enkelsok € 200,-. De goedkoopste Hypervenoms scoor je al vanaf een bedrag van € 50,-. Bovendien scoor je oudere modellen van deze Neymar schoenen voor een nog scherpere prijs. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien een overzicht van de beschikbare Hypervenoms in het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop de nieuwste Hypervenom Academy schoenen in de voetbalschoenenshop

of in de officiële Nike shop!

Zwarte Nike Hypervenom Phantom II Voetbalschoenen

Zwarte Nike Hypervenom Phantom II Voetbalschoenen 2

Zwarte Nike Hypervenom Phantom II Voetbalschoenen 3