Nike heeft weer nieuwe Nike Hypervenom Phantom 3.0 voetbalschoenen gelanceerd, de ideale voetbalschoenen voor voetballers met een dodelijke precisie. In januari lanceerde het Amerikaanse sportmerk voor het eerst een derde generatie Hypervenom Phantom voetbalschoenen met enkelsok in een flitsende fel groene/oranje kleurencombinatie. De kleuren van de nieuwe Hypervenoms gaan back to basic! De nieuwe schoenen zijn namelijk overwegend zwart. Daarover straks meer! Deze vette, nieuwe Hypervenom voetbalschoenen maken hun debuut op ''Strike Night.'' Dit is een speciaal door Nike georganiseerd evenement, waarbij acht wereldsterren het in één tegen één duels tegen elkaar opnemen in de strijd om de beste afmaker ter wereld. ''Strike Night'' wordt door Nike live uitgezonden op Facebook! Deelnemers aan dit evenement zijn Kane, Aubameyang, Rashford, Icardi, Oxlade-Chamberlain, André Silva, Jesus Corona en Christian Benteke. Deze sterren zullen evenals Lewandowski vanaf begin maart op de nieuwe schoenen te zien zijn. Alles weten over deze nieuwe schoenen? Check het hieronder!

Direct enthousiast over deze zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 Strike Night voetbalschoenen? Snappen we! Deze kan je vanaf nu exclusief kopen in deze SHOP

of in deze online winkel! Directe levering!

Zwarte -nike -hypervenom -strike -night -3-voetbalschoenen

Design Nike Hypervenom Strike Night voetbalschoenen met enkelsok

STRIKE NIGHT – 1 maart – 18.45 GMT. Op deze datum nemen de meest dodelijke aanvallers het op tegen elkaar in de strijd om de beste afmaker ter wereld! De acht wereldsterren dragen voor het eerst de zwarte Hypervenom Phantom 3 Strike Night voetbalschoenen. Het kan ook niet anders dan dat deze voetbalschoenen geheel zwart zijn. Back to basic dus. Verder bevatten de schoenen ook zilveren en oranje accenten. De zilveren accenten komen terug in de swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen en in het logo van het merk ter hoogte van de hiel. Daarnaast bevat de achterkant van de hiel nog een aantal zilveren vlakken. De oranje tinten komen terug in de uiteinden van de assymetrische veters en in een deel van de zool van de schoenen. De Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen worden natuurlijk gekenmerkt door de enkelsok, welke geheel zwart is. De Hypervenom 3 schoenen stellen spitsen in staat met dodelijke precisie te scoren en kansen te benutten. Check hieronder alle nieuwe features van de nieuwe generatie Hypervenom voetbalschoenen, waarvan de leus is: ''CUT - STRIKE -SCORE!'' Check ook meer informatie over de zwarte Nike Hypervenom Strike Night voetbalschoenen zonder enkelsok!

Nike -hypervenom -strike -night -voetbalschoenen -3

Features Nike Hypervenom STRIKE NIGHT voetbalschoenen

Ook deze Nike Hypervenom Phantom 3.0 voetbalschoenen staan in het teken van stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek, zodat spelers die op deze schoenen spelen zich direct los kunnen maken van hun directe tegenstander en met dodelijke precisie kunnen scoren. Om dit te bewerkstelligen is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Flyknit is gemaakt van een speciaal polyester garen. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens goed ademt.

Verder zien we aan de bovenkant een speciaal patroon terug. Het bovenwerk is namelijk uitgerust met zogenaamde Poron foam pods. Deze pods hebben een speciale functie. Bij een bal die zacht ingespeeld wordt, zorgen de pods voor een dempende werking. Aannames gaan hierdoor nog beter. Echter wanneer er meer snelheid aan de bal gegeven wordt, worden de pods harder, zodat de bal nog harder geschoten kan worden. In het schietgedeelte van de schoenen zijn de pods slechts 2 millimeter dik.

Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze nieuwe Nike Hypervenom 3 Strike Night voetbalschoenen uitgerust met een extra laagje over het bovenwerk. In dit beschermende laagje is de All Conditions Control technologie verwerkt, welke zorgt voor een perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden!

Aubameyang -nike -hypervenom -3-voetbalschoenen

De rest van het Flyknit bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler en zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De Flywire kabels zorgen voor stabiliteit en zorgt voor verbinding door de hele schoen. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meters. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. Als je je veters strik, wordt ook de Flywire strak getrokken, waardoor het bovendeel van je schoenen nog beter om je voeten valt.

Ook de enkelsok (dynamic fit collar) van de nieuwe Hypervenom III voetbalschoenen is nieuw! Deze staat geheel in het teken van de speelstijl van dodelijke spitsen. Deze enkelsok is nog flexibeler en is 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen.

Nike -hypervenom -3-strike -night -voetbalschoenen

Dan nog even naar de zoolplaat van de schoenen. Ook hierin heeft Nike veranderingen aangebracht. Dit betreft namelijk een hyperreactieve zoolplaat. Hyperreactief? Ja dat komt namelijk door het materiaal waarvan deze schoenen zijn gemaakt. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Deze speciale zoolplaat is geïnspireerd door de zoolplaat van de Nike Mercurial voetbalschoenen en de eerste en tweede generatie Hypervenom voetbalschoenen. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming. Aan deze speciale zool is zes jaar van onderzoek voorafgegaan. Last but not least nog even de noppen. Ook deze hebben een speciale constructie. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

zwarte Nike Hypervenom III STRIKE NIGHT voetbalschoenen kopen

Tot zover alles over de nieuwe, zwarte Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen. Deze kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De schoenen hebben in de hoogste prijsklasse een prijs van € 300,-, terwijl je goedkopere Hypervenom voetbalschoenen al scoort vanaf een prijs van € 50,- voor zowel volwassenen als voor kinderen. Directe levering is hierbij gegarandeerd en vaak ook nog eens geen verzendkosten! Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en voor harde ondergronden.

Scoor de nieuwste Hypervenom schoenen in deze SHOP!

of in deze online winkel!

Nike -strike -night -hypervenoms