2 augustus 2018

Zwarte Nike Hypervenom III voetbalschoenen 2018-2019

Het begin van het seizoen 2018-2019 nadert met rasse schreden. Iedereen is weer op zoek naar nieuwe voetbalschoenen. De een heeft voorkeur voor een kleurige voetbalschoenen en de ander heeft weer de voorkeur voor een totale zwarte voetbalschoenen. De topspelers zien we echter alleen gekleurde voetbalschoenen dragen. Ook dit seizoen is dat weer het geval. Voor degenen die op dezelfde schoenen als alle sterren willen spelen, heeft Nike voor het seizoen het Raised On Concrete pack ontwikkeld. Voor degenen die het lekker bij zwart willen houden, heeft Nike het zogenaamde STEALTH OPS pack uitgebracht. Daarover straks meer! De nieuwe Hypervenoms uit dit pack zijn ook weer geheel zwart. Normaliter dragen sterren als Cavani, Aubameyang en Lewandowski deze schoenen. De zwarte Hypervenoms zijn er speciaal voor de talenten. Check hieronder alle details!

Design zwarte Nike Hypervenom Stealth OPS voetbalschoenen 2018-2019

Het nieuwe Stealth OPS pack van Nike voor 2018-2019 staat in het teken van talenten. Deze lijn is door Nike speciaal ontwikkeld voor de creatievelingen die de top nog moeten halen, voor de dodelijke spitsen en voor alle spelers die hun tegenstander te snel af willen zijn. Met dit nieuwe pack moeten de talenten hun kleuren verdienen, uit hun schaduw treden en in de schijnwerpers komen te staan. BLACK = BACK! Het design van de nieuwe Hypervenom 3 voetbalschoenen van Nike is dan ook vrij duidelijk. De gehele schoen is namelijk zwart. Dit geldt zowel voor de versie met een enkelsok als de versie zonder enkelsok, de dynamic fit collar. Het bovenwerk, het onderstel, de veters, de swoosh van Nike, de binnenzool, de enkelsok; alles aan deze zieke voetbalschoenen is zwart! Aan de technieken en materialen van deze kicksen is echter niks veranderd! Wil je dat ook nog weten? Lees hieronder verder!

Kenmerken Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

De Nike Hypervenoms staan geheel in het teken van dodelijkheid! Om jouw als aanvaller zo goed mogelijk te laten spelen hebben de techneuten van Nike technologieën in de schoen toegepast die voor elke spits van belang zijn! Te beginnen met de plaatsing van de Poron Foam Pods. Deze nauwkeurig geplaatste ‘kussentjes’ op de wreef van de schoen worden harder zodra je een bal schiet. Hierdoor schiet je harder waardoor de keeper opeens geen raad weet met jouw schot! Daarnaast stellen de schuim deeltjes je in staat sneller te reageren op veranderende situaties in het veld. Dit geldt ook bij passing van de bal. Wanneer je de bal passt, en dus niet hard schiet, creëren de Poron Foam Pods jusit een zachte aanraking. 

Als aanvaller is het natuurlijk belangrijk om los te kunnen komen van jouw directe tegenstander. Daarom is het Flyknit materiaal toegevoegd aan de schoen. Dit Flyknit is een enkellaags polyester materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de schoen perfect naar jouw voet gaat staan waardoor je wendbaarder en stabieler bent ten opzichte van je tegenstander.

De Flywire kabels die met de veters in de schoen verwerkt zitten zorgen ervoor dat de schoen perfect gaat staan naar jouw voet wanneer je deze aantrekt. In deze schoenen zijn maar liefst drie meter aan kabels verwerkt. Deze kooi van draden houdt jouw voet perfect stabiel en geeft je toch de beste bewegingsvrijheid. Verder hebben. zoals de meeste schoenen van Nike, de Hypervenoms het All Conditions Control systeem in zich waardoor jij onder welke omstandigheden dan ook de controle over de bal hebt. Uiteraard bevatten deze nieuwe Hypervenom voetbalschoenen ook weer een enkelsok, de dynamic Fit collar. Dit is een speciaal voor de Hypervenom ontworpen enkelsok. De Hypervenoms zijn gemaakt voor dodelijke aanvallers! Deze hebben een sterke support nodig. Deze Dynamic fit collar loopt diagonaal af. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten goed in de schoenen blijven en zorgen bovendien ervoor dat je enkels en voeten als een lichaamsdeel aanvoelen, waardoor het eerste balcontact veel natuurlijker is. De enkelsok van de Hypervenom zorgt daarnaast voor stabiliteit. 

De zool van de schoen is gemaakt van een stevig pebax en nylon materiaal wat ervoor zorgt dat je snel kunt draaien, maar toch stabiel op je voeten staat. Deze zool is geïnspireerd door de Free zool van Nike. Dit in samenwerking met de speciale noppen zorgen voor een ongekend niveau. De buitenkant van de noppen zijn namelijk in een driehoekige vorm, wat voor een explosievere startsnelheid zorgt en de binnenkant van de noppen zijn rond, wat het draaien versterkt.  We mogen ook de inlegzool van de schoenen niet vergeten. Deze inlegzolen zorgen ervoor dat de wrijving met de voet zowel mogelijk beperkt. Deze speciale technologie aan de binnenkant van de nieuwe Nike kicksen wordt de Nike Grip technologie genoemd. Dit zorgt er ook voor dat je voeten niet gaan schuiven in de nieuwe Hypervenom schoenen van Nike. 

Deze schoenen worden tijdens het seizoen 2018-2019 niet gedragen door de verschillende sterspelers en zijn puur en alleen voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen ontwikkeld. Sterren als Cavani, Aubameyang en Lewandowski dragen vanaf nu wel de Nike Hypervenoms uit het Raised On Concrete pack! 

Zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kopen

Als jij de zwarte Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen wilt kopen dan kan dat in de onderstaande shops. De duurste versie van deze schoenen zijn € 270, maar goedkopere versies van de schoenen bestel je al vanaf € 50,-. De nieuwe Hypervenoms kan je zowel voor kunstgras als natuur gras bestellen en is er zelfs ook in een zaalvoetbal- of streetvoetbal variant. Ook zijn de schoenen beschikbaar in verschillende kinder- en herenmaten waardoor er altijd de juiste schoen voor jou bij zit! In de onderstaande winkels heb je de mogelijkheid de schoenen te personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Hypervenom schoenen in deze officiële NIKE winkel! 

of deze SHOP