In het kader van de zwarte Academy Pack heeft Nike vandaag ook de zwarte Hypvernom voetbalschoenen gelanceerd. Alle voetbalschoenen uit de door Nike gelanceerde Academy pack zijn geheel zwart, zo ook de nieuwe Hypervenoms. Deze worden verder gekenmerkt door de glimmende details en het speciale patroon over de bovenkant van de schoenen. De swoosh van de Nike Hypervenom voetbalschoenen loopt over de voorvoet van de schoenen en bevat ook het opvallende patroon. Verder zijn de schoenen voorzien van een oranje binnenzool met zwarte details. Deze zwarte voetbalschoenen zijn waarschijnlijk de laatste voetbalschoenen uit de eerste generatie Hypervenom schoenen. Nike zal vanaf de zomer van 2015 een geheel nieuwe collectie Hypervenom schoenen gaan lanceren, welke onder andere een enkelsok of Dynamic Fit Collar bevatten. Uiteraard zijn de nieuwste Hypervenoms voorzien van verschillende technieken.

De bovenkant van de zwarte  Hypervenom voetbalschoenen is voorzien van de NikeSkin technologie. Deze NikeSkin technologie bestaat als het ware uit drie lagen. De binnenste laag heeft als doel dat de schoenen nauw om de voeten vallen en geeft een zogenaamd blote-voetengevoel geeft, waardoor het balcontact natuurlijk aanvoelt en de voeten stabiel in de schoenen zitten. Daarboven bevindt zich een geperforeerde laag, welke zorgt voor de luchtcirculuatie. De bovenste laag van deze voetbalschoenen bestaat uit een hoogwaardig meshmateriaal, waardoor de schoenen super licht zijn en het balcontact optimaal is en je met je voeten dicht bij de bal zit. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn de Hypervenoms uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie. Deze technologie komt tot uiting in de 3D structuur (de ribbelige structuur) van de bovenkant van de Hypervenom voetbalschoenen. Deze techniek zorgt ervoor dat de grip van de voetbalschoenen optimaal is tijdens alle weersomstandigheden, dus zowel tijdens droge als regenachtige omstandigheden. Verder worden de Hypervenoms uit de Nike Academy Pack gekenmerkt door de veters die  kort zijn en bovendien assymetrisch zijn. Dit heeft ook als doel dat je met je wreef en dus het schietvlak dichter bij de bal zit, waardoor je nog natuurlijker tegen de bal aan kunt trappen. Het onderstel van de Hypervenom schoenen is zwart. Daarnaast hebben de kegelvormige noppen een speciale structuur, welke ervoor zorgt dat spelers wendbaar zijn en snel kunnen reageren wanneer zij een andere kant op moeten bewegen. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het makkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander en je daardoor een sneller reactievermogen hebt. Check hieronder de foto's van de zwarte Nike Hypervenom voetbalschoenen. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike. Directe levering en geen verzendkosten

. Deze schoenen zullen overigens niet door spelers gedragen worden. Spelers die gewoonlijk de Hypervenom dragen zoals Neymar (Barcelona en Brazilië), Lewandowski (Bayern München en Polen) en Rooney (Manchester United en Engeland) spelen op de in maart gelanceerde fel gele Hypervenom Phantom voetbalschoenen tot de zomerstop!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Hypervenom -voetbalschoenen -zwart -academy -pack

Zwarte -nike -hypervenom -voetbalschoenen -academy -pack