New Balance heeft naast de blauwe Visaro ook zwarte lederen Visaro voetbalschoenen gelanceerd. De zwarte New Balance Visaro zijn de eerste moderne lederen voetbalschoenen van het Amerikaanse merk dat in 2012 Warrior overnam en zijn een garantie voor comfort. De zwarte Visaro’s bestaan uit kangoeroe leer en kennen een klassiek design. Ook deze Visaro schoenen maken het voor voetballers mogelijk de snelst mogelijke beslissingen te maken. Met de productie van de voetbalschoenen is rekening gehouden met techniek, snelheid, beweeglijkheid, intelligentie en visie. Al deze vaardigheden zijn tegenwoordig nodig om steeds snellere beslissingen te kunnen maken in het veld. Naast de kleur zwart kent de lederen Visaro ook witte en oranje details.

New Balance Visaro voetbalschoenen 2015

De Visaro’s onderscheiden zich door een volledig lederen oppervlak dat versierd wordt met een honingraad structuur op de voorvoet. De combinatie van leer en een honingraad structuur moet zorgen voor een goede pasvorm en langdurig comfort met als resultaat een perfecte balcontrole. De zijkant van de New Balance voetbalschoenen wordt versierd met een wit logo van New Balance. Aan de binnenzijde komt onder de instap in het wit de naam van het merk terug. De instap en binnenkant van de voetbalschoenen zijn oranje van kleur. Voor meer stabiliteit zijn de Visaro’s versierd met een externe hielkap die tevens zwart van kleur is. Ook bevinden zich rondom de hielkap en instap allerlei ventilatie gaatjes. Ook dit moet bijdragen aan een betere stabiliteit in het hielgedeelte. Op de hielkap is in het zwart “Visaro” gedrukt. Op deze manier kennen de zwarte New Balance voetbalschoenen een tijdloos design en sluit het zich perfect aan in het rijtje klassieke voetbalschoenen. De zwarte New Balance Visaro 2015 voetbalschoenen kennen verder een witte zoolplaat. De zoolplaat wordt versierd met oranje details. De zoolplaat kent conische en triangel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Op de voorvoet van de zoolplaat komt een “Pivot Zone” terug. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van topspelers.

Zwarte lederen New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

De nieuwe New Balance Visaro voetbalschoenen 2015 zijn verkrijgbaar vanaf maat 39,5 tot 47,5 en zijn verkrijgbaar in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore. De schoenen worden begin juli geleverd en zijn iets duurder dan de synthetisch lederen blauwe Visaro voetbalschoenen. De zwarte Visaro’s kennen een verkoopprijs van € 180,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige nieuwe voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Zwarte New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen

Zwarte New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 2

Zwarte New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 3

Zwarte New Balance Visaro 2015 Voetbalschoenen 4 (1)