Wederom zijn nieuwe adidas X15.1 voetbalschoenen uitgelekt via het Engelse blog Footyheadlines.com. Het lijkt er sterk op dat deze zwart leren adidas X15.1 voetbalschoen binnen korte tijd gelanceerd gaat worden door het duitse adidas. Uitgelekte productfoto’s lijken namelijk afkomstig van adidas. Eind mei werd de adidas X officieel als opvolger van de adidas Adizero gelanceerd. Sterspelers als David Villa, Juan Cuadrado, David Silva, İlkay Gündogan en Jordi Alba verschenen al tussen de lijnen op de fel gele Adidas X15.1. De adidas X15.1 zijn de ideale voetbalschoenen om chaos op het voetbalveld te creëren. Dit uitgelekte model dat gemaakt lijkt te zijn van kangoeroe zal niet door veel topspelers gedragen gaan worden. De adidas X15 is verkrijgbaar in 3 versies. De X15.1 staat te boek als de beste voetbalschoen. De 15.2 en 15.3 staan lager in de pikorde.

Adidas X15 voetbalschoenen 2015

Het uitgelekte design van de adidas X15 is overwegend zwart en kent in kleine hoeveelheid ook gele details. De gele details details zijn mogelijk enkel zichtbaar op de stiksels langs de zijkant en op het adidas logo op de hak van de voetbalschoenen. Het gedeelte waar de gele details mogelijk op zichtbaar zijn noemt men X-CAGE en moet zorgen voor stabiliteit aan de middenvoet. Dit komt, doordat X-CAGE bestaat uit meerdere verstekte lagen. Het ultralichte bovenwerk van de voetbalschoenen dat doorgaans ULTRA-SKIN bezit is mogelijk overwegend zwart. ULTRA-SKIN lijkt echter niet terug te komen op dit uitgelekte lederen model. Het bovenwerk zal namelijk hoogstwaarschijnlijk bestaan uit kangoeroe leer. Wel zal ook dit uitgelekte model NSG bevatten. Door het toepassen van NSG kan niets en niemand jouw stoppen, omdat jij gaat als een wervelwind, zelfs gedurende regenachtige weersomstandigheden. Opvallend is dat uitgelekte productfoto's van de lederen X15 geen techfit®-boord tonen, zodat je bij dit lederen model geen natuurlijke en flexibele steun krijgt. Het techfit®-boord dat wel op de eerst fel geel gelanceerde voetbalschoen terugkwam bestaat uit een kleine sok zonder naden. De kangoere leren adias X15.1 voetbalschoenen lijken gecomplementeerd te worden door een zwarte zoolplaat. De adidas X15.1 voetbalschoenen onderscheiden zich door X-CLAW. De vernieuwde noppenconfiguratie kent een revolutionair noppensysteem en biedt ongeremde versnelling, zodat onvoorspelbare acties een garantie zijn.

Zwarte adidas X15 voetbalschoenen kopen

Deze zwarte voetbalschoen met gele details lijkt begin juli gepresenteerd te worden. Natuurlijk zijn de schoenen dan direct te koop in de online voetbalschoenenshop van adidas. De huidige fel gele adidas X15 voetbalschoenen met gele details zijn volop verkrijgbaar bij adidas en kennen een adviesverkoopprijs van € 200,-. Check daar ook andere modellen als de nieuwste ACE 15.

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Zwarte Leren Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2015

Zwarte Leren Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2015 2

Zwarte Leren Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2015 3

Zwarte Leren Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2015 4

Zwarte Leren Adidas X15.1 Voetbalschoenen 2015 5