Adidas lijkt met verschillende varianten in de Adidas Glitch collectie rekening te houden met meerdere voorkeuren van voetballers. Dit doet Adidas door onderscheid te maken in het material van de schoenen. Eerder vandaag zagen we 2 synthetische varianten voorbij komen. Nu lekt een kangoeroe lederen variant uit de Glitch lijn uit. Ook deze schoenen lijken eind oktober gelanceerd te worden door het Duitse merk. Reden voor Voetbal-Schoenen om deze voetbalschoenen nader te beschrijven. De ins en outs van de leren Adidas Glitch kicksen check je hieronder.

Enthousiast over deze Glitch voetbalschoenen van adidas? Deze scoor je in de officiële adidas SHOP!

In dit blog gaan wij nader in op de verwisselbare bovenlaag en zoolplaat van de zwarte iriserende Adidas Glitch kicksen. We duiken nog niet in op de details van de Techfit Cage. Die zijn op moment van schrijven nog niet uitgelekt.

Zwarte -leren -adidas -glitch -voetbalschoenen

Integendeel tot de zwarte iriserende en rood-zwarte Adidas Glitch voetbalschoenen beeldt de bovenlaag van de uitgelekte zwarte kangoeroe lederen Adidas Glitch schoenen geen special effect of print uit. De basis van de bovenlaag is zwart. De zijkanten van de bovenlaag worden versierd met oranje Adidas Trademark strepen langs de zijkanten. De zoolplaat van deze schoenen is echter wel gelijk aan de zoolplaat van de zwart iriserende Glitch kicksen. Dit betekent dat de zoolplaat van deze voetbalschoenen een olievlek-effect kent. Op de bovenlaag staat de naam van de collectie in het zwart gedrukt. Rondom de instap bevindt zich een grote lip.

Zwarte -leren -adidas -glitch -voetbalschoenen -2

Ook in techniek verschilt deze leren variant van de synthetische varianten. De voetbalschoenen bevatten namelijk geen TechFit upper. In plaats daarvan genieten deze voetbalschoenen de voordelen van Kangoeroe leer. Dit materiaal is zeer soepel en vormt zicht snel en uitstekend naar de vorm van de voet. Doordat kangoeroe dun en licht is voelen voetballers de bal zeer goed aan en krijgen zij meer controle over de bal. Wel bevat de bovenlaag Non Stop Grip, beter bekend als NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Het NSG bestaat uit een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk die de bal aan je voeten geplakt houdt. De zoolplaat van deze leren Glitch voetbalschoenen bevat ook het Adidas Sprintframe. Zo heb je rotsvaste grip op hoge snelheid. Natte of drassige ondergronden zullen jou niet van de wijs brengen!

Zwarte -leren -adidas -glitch -voetbalschoenen -3

Zwart kangoeroe lederen Adidas Glitch voetbalschoenen kopen?

Vanaf eind oktober kan je de Adidas Glitch voetbalschoenen kopen in de online shop van Adidas. Dan is ook deze zwarte kangoeroe lederen variant verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs zal € 110,- zijn, terwijl de Techfit Cage een adviesverkoopprijs van € 160 euro zal kennen. 

Zwarte -leren -adidas -glitch -voetbalschoenen -4