We kunnen er niet om heen. Adidas gaat eind deze maand haar nieuwste collectie uitbrengen. De laatste dagen ziet de redactie van Voetbal-Schoenen steeds meer beeldmateriaal opduiken. Ook van nieuwe zwarte iriserende Adidas Glitch voetbalschoenen! Deze details willen we maar al te graag met jullie delen. Het is nog niet bekend welke sterspelers op deze voetbalschoenen gana schitteren. Wat wel bekend is, is dat jij dankzij de Adidas Glitch schoenen jouw voetbalschoenen volledig kunt customizen.

In dit blog gaan wij nader in op de verwisselbare bovenlaag en zoolplaat van de zwarte iriserende Adidas Glitch kicksen. We duiken nog niet in op de details van de Techfit Cage. Die zijn op moment van schrijven nog niet uitgelekt.

Zwarte -iriserende -adidas -glitch -voetbalschoenen

De verwisselbare bovenlaag van deze nieuwste Adidas Glitch voetbalschoenen heeft als basiskleur zwart. Echter is de bovenlaag ook irriserend. Dit betekent dat deze versierd wordt met verschillende kleuren. Deze bevinden zich voornamelijk rondom de groeven. Het gaat om de kleuren geel, rood en blauw. Zodra het donker wordt ontsaat er echter een opvallend effect. De zwarte bovenlaag veranderd naar de kleurencombinatie van een olievlek, terwijl de in het licht zichtbare kleuren rond de groeven verdwijnen. Van een omgekeerd effect is sprake op de zoolplaat. De zoolplaat is bevat in het licht juist de kleuren van een olievlek. In het donker wordt de zoolplaat echter zwart. Verder kent het design van deze Glitch schoenen van Adidas witte Adidas strepen langs de zijkant. Op de bovenlaag staat tevens in het zwart Glitch gedrukt, hetgeen verwijst naar de naam van de nieuwste collectie van Adidas.

Zwarte -iriserende -adidas -glitch -voetbalschoenen -2 (1)

In technisch opzicht bevat de bovenlaag van deze Glitch kicksen enkele technieken die we eerder bij andere collecties voetbalschoenen al terug zagen komen. De bovenlaag bevat Techfit. Techfit vormt zich direct naar de voet, zodra je de voetbalschoenen aantrekt. Dit heeft als voordeel dat je de voetbalschoenen niet hoeft in te lopen. Dit geeft een nauwsluitende, aangename en individuele pasvorm. Ook bevat de bovenlaag Non Stop Grip, beter bekend als NSG. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Het NSG bestaat uit een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk die de bal aan je voeten geplakt houdt. De zoolplaat van de Glitch voetbalschoenen bevat het Adidas Sprintframe. Zo heb je rotsvaste grip op hoge snelheid. Natte of drassige ondergronden zullen jou niet van de wijs brengen!

Zwarte -iriserende -adidas -glitch -voetbalschoenen -3

Zwart iriserende Adidas Glitch voetbalschoenen kopen?

Vanaf eind oktober kan je de Adidas Glitch voetbalschoenen kopen in de online shop van Adidas. Dan is ook deze zwarte iriserende variant verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs zal € 110,- zijn, terwijl de Techfit Cage een adviesverkoopprijs van € 160 euro zal kennen. 

Zwarte -iriserende -adidas -glitch -voetbalschoenen -4 (1)