New Balance heeft een zwarte en witte versie van de Visaro voetbalschoenen gelanceerd. Dit zijn de schoenen waar sterren als Fellaini (Manchester United en België), Ramsey (Arsenal en Engeland), Nasri (Manchester City en Frankrijk) en Kompany (Manchester City en België) hun eerste wedstrijden op New Balance speelden. De zwarte versie van de New Balance Visaro voetbalschoenen bevat een witte N van New Balance op de zijkanten van de schoenen en op de achterkant van de hiel staat het Visaro trademark teken. De achterkant van de hiel bevat de letters van het Amerikaanse sportmerk: NB. Net onder de instap staat de gehele naam van het merk. De witte versie van de Visaro voetbalschoenen is geheel wit en met een zwarte N op de zijkanten en in het zwart de initialen van het merk op de achterkant van de schoenen. Het Visaro trademark teken aan de zijkanten van de hiel is bovendien zwart. Uiteraard zijn de nieuwste Visaro's uitgerust met de meest geavanceerde technieken en materialen, zodat de sterspelers van de nieuwste schoenen zoveel mogelijk profijt hebben. We bespreken ze hieronder, voordat we aangeven waar je de nieuwste kicksen van New Balance kunt kopen.

Kenmerken zwarte en witte New Balance Visaro voetbalschoenen

De bovenkant van de zwarte en witte New Balance Visaro voetbalschoenen is uitgerust met een honingraat structuur

dat bestaat uit airopreen mesh. Een dergelijke structuur zagen we eerder ook al terugkomen bij de eerste versie van de Nike Hypervenom en Adidas Ace15. Hier komt bij dat de bovenlaag is gemaakt van dun synthetisch leer, waardoor het net lijkt alsof je op je blote voeten de trainingen en wedstrijden afwerkt. Dit komt de controle met de bal ten goede. Dit materiaal zorgt er bovendien voor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten. Bovendien wordt het schietvlak aan de binnenkant van de wreef gekenmerkt door de geribbelde structuur. Dit deel van de schoenen wordt de Vari-Zone Ariaprene genoemd en zorgt ervoor dat je de bal goed kunt raken en je perfect op het doel kan schieten. Een externe hielkap die bevestigd is op de voetbalschoenen zorgt meer voor stabiliteit van de hiel. Rondom de externe hielkap zijn ventilatiegaatjes verwerkt. Dit heeft op zijn beurt ook een sterke invloed op een betere stabiliteit van de hiel. De loopzool van de New Balance Visaro voetbalschoen biedt nog meer voordelen. Naast de aanwezigheid van conische en triangel gevormde noppen kent de voorvoet een "Pivot Zone". Deze zone moet bijdragen aan een betere wendbaarheid van voetballers. De Visaro lijn van New Balance is dan ook uitermate geschikt voor creatieve en wendbare voetballers. Check hieronder foto's van de New Balance Visaro voetbalschoenen in het zwart en het wit.

Zwarte en witte New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwarte en witte Visaro's zijn vanaf nu online te kopen voor volwassenen in de onderstaande shops. Deze hebben ongeveer een prijs van € 170,-. Check ook andere beschikbare New Balance schoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe zwarte en witte Visaro's in de online voetbalschoenenshop

of in de New Balance Visaro Unisportstore! 


Witte -new -balance -visaro -voetbalschoenen

Zwarte -new -balance -visaro -voetbalschoenen