New Balance heeft nu ook zwarte en witte New Balance Furon voetbalschoenen gelanceerd onder de campagne ''Takes Chances''. De zwarte en witte versie van de voetbalschoenen van het Amerikaanse sportmerk zijn vrijwel de eerste voetbalschoenen die uitlekten van het merk en nu ook officieel gelanceerd zijn in het zwart en wit. Deze schoenen worden gedragen door sterren als Cahill, Navas en Negredo. De zwarte versie van de New Balance Furon voetbalschoenen hebben zowel een zwarte bovenkant als een zwarte onderkant. Ook de veters van deze silo zijn geheel zwart. Naast de veters staat de naam van het merk in het wit en op de zijkanten van de schoenen staat de N van het merk in het wit. Op de zijkanten van de hiel staat het Furon trademark teken en op de achterkant van de zwarte versie staan de initialen van het merk uit Boston in het wit: NB. De witte versie van de Furon zijn geheel wit, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. De logo's van New Balance staan in het zwart op de schoenen, evenals het Furon teken. Dan naar de details van de Furon voetbalschoenen, welke deze kicksen perfect maakt voor snelle spelers!

Technieken zwarte en witte New Balance Furon voetbalschoenen

De bovenkant van de zwarte en witte New Balance Furon voetbalschoenen is gemaakt van een synthetische bovenlaag

. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Dit een technologie die we eerder terug zagen bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk. Deze technologie zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet en voor de zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Verder zijn de voetbalschoenen uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken.  De is zool uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Daarnaast worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Check hieronder de foto's van de klassieke zwarte en witte New Balance Furon voetbalschoenen. 

Zwarte en witte New Balance Furon voetbalschoenen kopen

De zwarte en witte versie van de New Balance Furon voetbalschoenen kan je zowel voor zachte ondergronden als voor harde ondergronden kopen voor volwassenen en helaas nog niet voor kinderen in de onderstaande shops. Deze voetbalschoenen scoor je al vanaf een prijs van € 170,-. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het overzicht van beschikbare New Balance Furon voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. 

Koop de nieuwe zwarte en witte Furons in de online voetbalschoenenshop

of in de New Balance Furon Unisportstore! Witte -new -balance -furon -voetbalschoenen

Zwarte -new -balance -furon -voetbalschoenen