New Balance heeft wederom 2 nieuwe New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen gelanceerd. De voetbalschoenen maken onderdeel uit van de nieuwste generatie Furon schoenen. New Balance heeft overwegend zwarte en witte Furon 2.0 schoenen gelanceerd. In de tijden van Furon 1.0 bracht New Balance in design nagenoeg gelijke schoenen uit. De NB Furon 2.0 voetbalschoenen zijn ontworpen voor snelheid en precisie. Niet voor niets schitteren sterren als Negredo, Navas en Cahill op de voetbalschoenen.

Scoor de nieuwste zwarte en witte NB voetbalschoenen in deze ONLINE SHOP voor voetbalschoenen! Verdere details over het design en over de technieken bespreken we hieronder. 

Zwart En Witte New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen

De zwarte New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen hebben zowel een zwarte bovenkant als een zwarte onderkant. Ook de veters zijn zwart. Naast de veters staat het New Balance Trademark in het wit op de zijkanten. Op de hak van de voetbalschoenen staat in het glimmend zwart het New Balance logo gedrukt. Ben je een grote fan van zwarte voetbalschoenen? Check meer zwarte voetbalschoenen hier!

Zwarte New Balance Furon 2.0 VoetbalschoenenDe nieuwste witte NB Furon 2.0 schoenen tonen een tegenovergestelde kleursamenstelling. In design zijn de schoenen gelijk. De voetbalschoenen kennen een witte bovenlaag en witte zoolplaat. Het New Balance Trademark langs de zijkanten is zwart, terwijl het NB logo op de hak glimmend wit van kleur is.

Witte New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen

De bovenkant van deze New Balance Furon voetbalschoenen is gemaakt van een synthetische bovenlaag

. Deze bovenlaag is uitgerust met de Fantom Fit technologie, welke terug komt in de middenvoet. Deze technologie zagen we eerder terug bij de hardloopschoenen van het Amerikaanse sportmerk en zorgt voor meer stabiliteit aan de voorvoet. Tevens zorgt dit voor het zogenaamde lockdown fit. De schoenen vallen namelijk nauwsluitend om de voeten en nemen de vorm van de voeten aan, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Bovendien zorgt het skelet voor nog meer power en kracht. Verder zijn de Furon voetbalschoenen uitgerust met een dunne micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht. Een ander kenmerk van de New Balance Furon schoenen is de extra gewatteerde tong van de voetbalschoenen. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling. De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn. Daarnaast worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. 

Zwart En Witte New Balance Furon 2.0 Voetbalschoenen 2

Deze nieuwste New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen in de online New Balance shop. De prijs van de schoenen in de hoogste prijsklasse is € 170,-, maar de goedkopere New Balance voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!