Nadat eerder deze week witte X16+ Pure Chaos uit het adidas Stellar Pack uitlekte lekken nu zwarte leren X16+ Pure Chaos voetbalschoenen uit mogelijk hetzelfde pack uit. Afgaande op deze uitgelekte informatie bevat het Stellar Pack zowel witte als zwarte voetbalschoenen. Adidas lijkt dit pack voetbalschoenen eind september te lanceren. De X16+ Pure Chaos voetbalschoenen zijn er voor voetballers die pure chaos in de defensie van de tegenstander willen creëren. Niet voor niets schitteren sterren als Suarez, Bale, Robben en Morata wekelijks op deze voetbalschoenen; voetballers die op internationaal podium al vele prijzen, doelpunten en assists op hun naam hebben staan. Het uitgelekte design laat in vergelijking met de uitgelekte witte Pure Chaos schoenen van het Stellar Pack, vooral verschillen op de bovenlaag zien. Uitgelekte foto's voor deze zwarte voetbalschoenen tonen namelijk een zwarte lederen bovenlaag, waarin de bekende groeven ontbreken. Vermoedelijk zijn deze voetbalschoenen ook gouden details rijk. Deze komen mogelijk tot uiting op een groot gedeelte van de bovenlaag. Het is nog onduidelijk waar dit gouden patroon voor staat. Uitgelekte foto's van deze Stellar Pack voetbalschoenen laten verder een wit adidas logo langs de zijkant zien, terwijl de binnenkant een goud X logo toont. Het mogelijke design wordt gecomplementeerd door een zwarte zoolplaat met blauwe noppen. Ben je benieuwd naar de technieken van deze lederen variant uit de X16+ Pure Chaos collectie? Check hieronder dan de technische informatie! Zodra wij meer informatie hebben over het mogelijke design melden wij dat uiteraard.

Technieken en materialen lederen adidas X16.1 voetbalschoenen

De X16.1 voetbalschoenen zijn voor aanvallers die chaos willen maken. De nieuwste generatie X.1 schoenen zijn zeer licht in gewicht en weeg slechts 205 gram. Dit wordt bevorderd door een ultra lichte bovenlaag, in dit geval een kangoeroe lederen bovenlaag. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Verder bevat de bovenlaag NSG-technologie. Deze 3D-structuur geeft je gedurende alle weersomstandigheden controle. Bovendien is de technologie Midcut nieuw aan de X voetbalschoenen. Midcut is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen. Het maakt je nog dynamischer en behendiger. Wel bevatten de nieuwste X16.1 voetbalschoenen nog het sprintframe. Het sprintframe kent een vernieuwde uitstraling. Check hieronder foto's van de uitgelekte lederen adidas X16.1 voetbalschoenen uit het Stellar Pack.

Adidas X16 voetbalschoenen kopen

De Adidas X16.1 voetbalschoenen kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in de onderstaande shops.  De duurste versie van de Adidas X16 voetbalschoenen is € 299,95,-.  Directe levering en geen verzendkosten!

 Ook zijn de voetbalschoenen nu al online verkrijgbaar in

de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Adidas X 16+ Purechaos Stellar Pack Voetbalschoenen

Zwarte Adidas X 16+ Purechaos Stellar Pack Voetbalschoenen 2

Zwarte Adidas X 16+ Purechaos Stellar Pack Voetbalschoenen 3