11 februari 2020

Zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen | Shadow Beast pack

Voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen heeft adidas nu ook zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen gelanceerd. Deze schoenen zijn onderdeel van het al in januari gelanceerde Shadow Beast pack van adidas. Echter omdat het Duitse sportmerk toen nog niet de nieuwe generatie adidas Predator 20 voetbalschoenen had gelanceerd, volgt de zwarte versie van de adidas Predator voetbalschoenen nu pas! Normaliter spelen sterren als Pogba, Neuer, Alli, Onana en alle andere keepers van Ajax op de Predator voetbalschoenen van adi. Deze schoenen worden echter niet ondersteund door deze sterren en is puur en alleen uitgebracht voor de liefhebbers van de zwarte voetbalschoen!

Wil je direct op de zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen schitteren? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

 

Design zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen | Shadow Beast pack!

Zoals altijd met zwarte voetbalschoenen is er weinig spannends aan het design van de zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen uit het Shadow Beast pack. Dat siert natuurlijk ook de zwarte schoen, weinig poeha en opsmuk! De upper van de adidas Predator 20 voetbalschoenen is geheel zwart en wordt natuurlijk gekenmerkt door de maar liefst 406 rubberen spikes op de voorvoet van de schoenen. Wat de functie hiervan is, vertellen we in het navolgende meer over. Adidas heeft wat zilveren details aan de schoenen toegevoegd. De drie iconische adidas strepen aan de zijkanten van de schoen zijn zilver en hetzelfde geldt voor de hielkap aan de achterkant van de schoenen en de zoolplaat. Adi heeft deze schoenen weer in verschillende versies gelanceerd. De veterloze versie met enkelsok wordt de adidas Predator 20 genoemd, de versie met sok en veters heet de adidas 20.1 en de lage versie van de adidas Predator 20 voetbalschoenen met veters heet de adidas Predator 20.1 LOW! Ben je nog niet bekend met de technologieën van de nieuwe generatie adidas Predator 20 voetbalschoenen? Deze leggen we nog even kort uit!

Technologieën adidas Predator 20 voetbalschoenen 

De nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen vallen vooral op door de nieuwe DEMONSKIN technologie. Deze technologie komt tot uiting in de extra, innovatieve laag van maar liefst 406 spikes over de upper van de voetbalschoenen.  De spikes zijn geïnspireerd door de reptielachtige ‘schubben’ van de Predators van 1994. Het doel van deze laag is een nog betere grip op de bal. Bovendien kun je hierdoor de bal een nog beter effect. De 406 DEMONSKIN spikes zijn op tactische plekken op de nieuwe Predators geplaatst en komen met name terug op de neus en de zijkanten van de voetbalschoenen, de punten waar het meest de bal geraakt wordt. Door deze technologie heb je als voetballer een nog betere controle en touch en kun je de bal ook nog eens een spineffect geven wanneer je een voorzet geeft, schiet of passt.

Een ander kenmerk van de adidas Predator 20 voetbalschoenen is het nieuwe silhouet van de schoenen. Sinds de geboorte van de voetbalschoen in 1994 is zijn de adidas Predator voetbalschoenen al geïnspireerd door roofdieren. Ook deze nieuwe Predators stralen weer kracht en dynamiek uit. De nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen hebben namelijk een scherpere vorm met hoge enkelsok en een laag uitgesneden neus voor een scherp en en gestroomlijnd design.

De adidas Predator 20 voetbalschoenen is bovendien uitgerust met zogenaamde controlzones in de zoolplaat van de schoenen.De zool zorgt voor een nog betere balbeheersing. In de zoolplaat is ook polyamide verwerkt, wat ervoor zorgt dat de zool nog meer buigbaar is en je dus sneller een andere kant op kunt bewegen of je los kunt maken van je tegenstander. Daarnaast biedt het extra stabiliteit.

De noppenconfiguratie is verdeeld over twee platen. Enerzijds vermindert dit het gewicht van de schoenen en anderzijds zorgt dit ervoor dat het materiaal van de upper van de schoenen doorloopt over de onderkant van de schoenen, zodat je een nog natuurlijkere fit hebt als je deze schoenen draagt. De nieuwe Predators zijn uiteraard ook weer voorzien van een enkelsok. Het voordeel van de enkelsok is dat de schoenen perfect aansluiten op de vorm van je voeten en je hierdoor een ideale pasvorm en een optimale ondersteuning hebt. Ook de upper, dat verder gemaakt is van een gebreid materiaal, zorgt voor de perfecte pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zwarte adidas Predator 20 voetbalschoenen uit het Shadow Beast pack! 

Zwarte adidas Predator voetbalschoenen bestellen

De zwarte adidas Predator voetbalschoenen uit het Shadow Beast pack kun je vanaf nu bestellen in verschillende versies. De 20+ versie is de duurste versie. Deze heeft een prijs van € 300,-. Goedkopere versies van de adidas Predator voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 70,- voor kinderen. Dit is de 20.3 versie en deze bevat wat minder technologieën dan de 20+ of 20.1 versie. De schoenen zijn natuurlijk ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In deze winkels kun je de nieuwe Predators ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de zwarte adidas Predator voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of deze winkel!