3 december 2015

Zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen

Adidas heeft zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen gelanceerd. De zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen maken onderdeel uit van een nieuwe generatie Gloro voetbalschoenen. Deze generatie Gloro voetbalschoenen volgt de eerste generatie adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen op die in maat 2015 werd gelanceerd. Het design van de zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen beelden een klassiek design uit, maar zijn wel in het bezit van de modernste technologieën. De zwarte Gloro 16.1 schoenen halen inspiratie uit de Copa Mundial en kennen een volledig zwarte bovenlaag. Daarnaast zijn de zwarte Gloro 16.1 voetbalschoenen in het bezit van witte en zilveren details. Langs de zijkanten van deze 16.1 voetbalschoenen zijn witte adidas Trademark zichtbaar. Toch heeft adidas door het toevoegen van zilveren details een opvallende zoolpaat gecreëerd. De zijkanten van de zoolplaat is namelijk zilver. Dit is niet het geval voor de onderkant van de zooplaat. Die is zwart. De lip ontbreekt op de nieuwste generatie Gloro's. De lip kwam wel terug bij de 15.1. Op de tong van deze zwarte Gloro voetbalschoenen komt een wit adidas logo terug. Een logo van Gloro komt verticaal terug op de zooplaat. De verwachting is dat weinig sterspelers op deze voetbalschoenen gaan schitteren. Ben je benieuwd welke materialen en technieken deze Gloro 16.1 voetbalschoenen rijk zijn. Lees het hieronder?

Informatie zwarte adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen met witte details

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. De zool van de nieuwste generatie Gloro voetbalschoenen is anders dan de zool van de Gloro 15.1, de eerste generatie Gloro voetbalschoenen. De zoolplaat van de 16.1 kent een traditionele noppenconfiguratie en zorgt voor een perfecte tractie op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwste zwarte Adidas Gloro voetbalschoenen.

Zwarte adidas Gloro 16.1 kopen

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu in alle kleurstellingen en inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen (1)

Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 2 (1)

Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 3 (1)

Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 4 (1)

Zwarte Adidas Gloro 16.1 Voetbalschoenen 5 (1)