Vandaag complementeert Adidas haar all-black collectie met volledig zwarte Adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen. Het gaat voorlopig om de laatste Gloro's uit de Adidas Gloro 15.1 generatie. Hiermee komt een einde aan een tijdperk van 2 jaar, waarin Adidas veelvuldig Gloro 15.1 voetbalschoenen op de markt bracht. De schoenen worden door veel voetballers geroemd om de toepassing van hoogwaardige materialen. De schoen heeft veel weg van een moderne versie van de klassieke Adidas Copa Mundial voetbalschoenen.

De voetbalschoenen kennen door hun kleursamenstelling een rijk uiterlijk. Het design van deze rijke voetbalschoenen beeldt natuurlijk de bekende klassieke lip uit. Ook mogen natuurlijk de traditionele Adidas Trademark strepen langs de zijkanten niet ontbreken. Beide onderdelen van dit design zijn geheel zwart. Dit geldt natuurlijk voor het volledige design van de voetbalschoenen. De horizontale stiksels op de neus doen denken aan de neus van de Copa Mundial voetbalschoenen, terwijl ook de hak en zoolplaat doen denken aan deze roemruchte schoenen. Natuurlijk kunnen deze Gloro voetbalschoenen niet tippen aan de Godfather onder klassieke voetbalschoenen, de Copa Mundial. De schoenen bieden echter wel een nieuwe dimensie in de schaduw van deze kicksen. All-black voetbalschoenen zijn populair en lijken steeds populairder te worden.

Adidas Gloro 15.1 Blackout Voetbalschoenen

Ook in materiaal tonen de Gloro's overeenkomsten met de klassieke Copa Mundial's. Trek je de Gloro's aan, dan zul je als voetballer de voordelen ervaren van stabiliteit, controle, comfort en tractie. Zo is de bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. Deze zoolplaat paste Adidas ook toe op de Adipure 11PRO voetbalschoenen, die Adidas enkele jaren geleden lanceerde. Toni Kroos schittert geregeld nog op deze kicksen. De kleinere in hoeveelheid toegenomen noppen zorgen voor een perfecte tractie op harde velden. 

Adidas Gloro 15.1 Blackout Voetbalschoenen 2

De all-black Adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen kan je natuurlijk nu al kopen. De voetbalschoenen hebben een adviesverkoopprijs van slechts € 100,- en zijn zo een stuk goedkoper dan andere kwalitatieve voetbalschoenen. Voor deze prijs heb je uitstekende voetbalschoenen, waarmee jij zowel op kunstgras- als natuurgras ondergrond perfect mee uit de voeten kan. Wees er snel bij, want doorgaans zijn all-black voetbalschoenen snel uitverkocht! Je kunt ze HIER scoren.

Adidas Gloro 15.1 Blackout Voetbalschoenen 3