Als onderdeel van de ''Mirage pack'' heeft adidas weer een nieuwe kleurstelling van de limited edition Glitch voetbalschoenen gelanceerd. Het verhaal is bekend. Deze unieke voetbalschoenen van het Duitse sportmerk zijn (momenteel) alleen nog in Engeland beschikbaar. Er gaan geruchten dat hier dit of volgend jaar verandering in komt. Daarover later meer. De (inmiddels al) achtste uitvoering van de adidas Glitch voetbalschoenen hebben dus een nieuwe kleurstelling en zijn overwegend zwart. Wil je meer weten over deze nieuwe kleur of over het concept van de adidas Glitch voetbalschoenen? Lees hieronder vooral verder! We bespreken namelijk zowel de kleuren als de technieken van deze schoenen uit het Mirage pack van adidas.

Op zoek naar zwarte adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze officiële SHOP

Zwarte -adidas -glitch -voetbalschoenen

Design zwarte adidas Glitch voetbalschoenen

De nieuwe adidas Glitch voetbalschoenen uit de Mirage pack hebben en zwart bovenwerk. Dit is een ode aan de ''old skool'' look van de voetbalschoenen, uit de tijd dat ALLE voetbalschoenen nog zwart waren. Ook de enkelsok van deze schoenen is zwart en bevat het gebruikelijke ruitendesign. Adidas heeft ook subtiele gele accenten in de nieuwe voetbalschoenen verwerkt. Zo is het adidas performance logo op de achterkant van de schoenen geel, evenals een deel van de onderzool van de nieuwe Mirage pack kicksen. De drie strepen van adidas zijn subtiel verwerkt aan de zijkanten van schoenen en zijn wat oplichtend! Verder zijn de zwarte adidas Glitch voetbalschoenen uitgerust met een lipje aan de achterkant met daarop de tekst ''MIRAGESKIN 008'' verwerkt. Meer weten over het unieke Glitch concept van adidas? Lees hieronder vooral verder!

Zwarte -adidas -glitch -schoenen

Alles over de adidas Mirage Glitch voetbalschoenen

De Adidas Glitch is een customize voetbalschoen die jou in staat stelt voortdurend jouw favoriete schoen zelf samen te stellen, zo ook deze zwart/gele versie. Dankzij overweldigende ontwikkelingen kan jij jouw Adidas voetbalschoenen nog persoonlijker maken. Op het eerste gezicht hebben de Adidas Glitch kicksen in design veel weg van de Adidas X16+ PureChaos voetbalschoenen.  De adidas Glitch voetbalschoenen bevatten bovendien verschillende technieken en materialen van andere of al eerder gelanceerde kicksen van het merk. Een dergelijk concept van de Glitch voetbalchoenen zagen we in 2006 ook voorbij komen bij het TUNIT concept van de F50 kicksen.

Opvallend aan deze zwarte Glitch voetbalschoen van adidas is dat deze schoenen bestaan uit een verwisselbare bovenlaag en een TechFit Cage. De verwisselbare bovenlaag dient aangebracht te worden op deze cage. De cage vormt de basis van Adidas Glitch kicksen. De voetbalschoenen tonen in techniek overeenkomsten met de Adidas X16+ Pure Control's. Dit komt voornamelijk tot uiting in de Techfit Collar die aanwezig is op de cage. De cage krijgt hierdoor van Adidas de benaming 'Techfit Cage'. Enerzijds geniet je dan dus van de voordelen van TechFit. Anderzijs geniet je dan van de voordelen van het Purecut Sock Syteem.  Het TechFit compressie bovendeel sluit en vormt perfect naar je vorm. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Het Purecut Sock Systeem verbergt de veters. Op deze manier is je voet nog dichterbij de bal en krijg je een betere touch. Ook dit leidt tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. De extra verhoogde sok van dit syteem geeft nog meer ondersteuning aan de voeten. Uiteraard zijn deze Glitch voetbalschoenen ook uitgerust met het NON STOP GRIP (NSG) systeem, welke ervoor zorgt dat de balcontrole perfect is in alle weersomstandigheden. 

Het onderstel van deze ouderwetse zwarte schoenen betreft een zogenaamde Sprintframe zool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De ronde noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander! De Adidas Glitch voetbalschoenen kennen verschillende uitvoeringen. Zo zij er verwisselbare bovenlagen met FG- en SG onderstel. De Techfit Cage is er ook in een hoge en midel-hoge variant. Dit betekent dat de hoogte van het Pure Cut Systeem zal verschillen. Hier komt ook nog een bij dat de verwisselbare bovenlaag in wel meer dan 10 kleuren in zowel leren- als synthetische versie verkrijgbaar zal zijn. Check ook andere adidas Glitch voetbalschoenen

Zwarte Glitch voetbalschoenen kopen?

Deze voetbalschoenen zijn alleen via een speciale Glitch APP van adidas te koop. Wanneer jij de Adidas Glitch Mirage voetbalschoenen wilt kopen zul je allereerst exclusieve codes moeten achterhalen. Heb je een exclusieve code achterhaald? Download dan de Glitch App en bestel deze te gekke kicksen. De volledige package van de Adidas Glitch kicksen zal rond de € 280 kosten. De losse verwisselbare bovenlagen kan je aanschaffen tegen een prijs van € 110. Neem ook eens een kijkje in de officiële SHOP van Adidas. Directe levering en gratis verzending!

Zwart -gele -adidas -glitch -schoenen