10 januari 2019

Zwarte adidas COPA19 Archetic pack voetbalschoenen

De eerste zwarte adidas COPA19 voetbalschoenen zijn vandaag door adidas uitgebrac ht! Deze zwarte voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe ''Archetic pack'', maar worden niet door de spelers die bij het merk onder contract staan gedragen. Deze voetbalschoenen zijn een toevoeging op de bestaande collectie zwarte voetbalschoenen van adi! Deze zwarte COPA19 voetbalschoenen zijn na de champagne versie pas de tweede editie van de nieuwe generatie COPA voetbalschoenen. Een zwarte voetbalschoen is ook juist weer net wat commerciëler dan de champagne COPA19 voetbalschoenen, dus mogen we er vanuit gaan dat de zwarte COPA ook door adi goed verkocht zal worden.

Zwarte adidas COPA 19 voetbalschoenen 2019

Het Archectic Pack is de eerste collectie adidas voetbalschoenen van 2019 en bevat ook nieuwe adidas X, Predator en Nemeziz voetbalschoenen. Alle voetbalschoenen uit dit pack zijn zwart met reflecterende details om ''uit het donker te treden'' en uit de schaduw van je tegenstander te treden deze winter. De dagen worden weer langer en het daglicht gaat het winnen van de nacht! Dit vormde de inspiratie voor adidas om dit nieuwe pack uit te brengen. Een andere inspiratiebron was Antarctica, waar het gedurende een half jaar donker is.  De upper van de nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen is geheel zwart en daarmee komt deze nieuwe voetbalschoen wat dichterbij zijn voorvader, de adidas COPA Mundial voetbalschoenen. De reflecterende details op de nieuwe adidas COPA 19 voetbalschoenen zijn vooral te vinden in de zoolplaat. Deze is blauw/zwart en heeft een glinsterende effect, wat de schoenen net die extra finishing touch geeft. Qua functionele kenmerken is er niks aan de schoenen veranderd. Toch is het het waard de kenmerken van deze schoen kort te bespreken. 

Kenmerken zwarte adidas COPA 19+ voetbalschoenen

Sinds november 2019 hebben de COPA19 voetbalschoenen van adidas een geheel nieuwe look en ook de functionele kenmerken van deze voetbalschoenen, waarop Dybala normaliter speelt, zijn veranderd. De upper van de adidas 19+ voetbalschoenen  is nog wel gemaakt van kangoeroeleer. Kenmerkend aan kangoeroeleer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en dit garandeert een ultieme pasvorm en dus een heerlijk balgevoel. Aan dit kangoeroeleer is wel een nieuwe technologie toegevoegd. Deze technologie wordt door adidas de Fusionskin technologie genoemd. Fusionskin is een nieuwe manier van het bewerken van leer. Het leer is als het ware veranderd in een technologie. Op het eerste gezicht zie je het niet aan de voetbalschoenen af, maar de upper van de schoenen is geheel naadloos, waardoor je een nog groter en schoner schietoppervlak hebt en je dus nog preciezer kunt schieten. Daarnaast zorgt het voor minder wateropname. Het is het perfecte antwoord op de voordelen van de synthetische voetbalschoenen of de schoenen met een knitted upper. De bovenkant van de schoenen is ook uitgerust met de cushioning systeem. Dit wordt door adidas de X Ray schuimvulling genoemd. Hierdoor kan je de bal nog beter controleren.

Naast een ultieme touch staan de COPA 19 schoenen bekend om de perfecte fit en beweging. De schoenen bevatten geen veters, maar bevatten  wel een enkelsok. Dit is niet de sok die we gewend zijn van de X, Nemeziz en Predator. Deze heeft een net wat ander design en is lager. De enkelsok zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Het garandeert de ultieme pasvorm, de perfecte lockdown en een heerlijk balgevoel. De tong van de schoenen is gemaakt van een elastisch Primeknit materiaal en dit zorgt ervoor dat je schoenen niet gaan schuiven in de schoenen. De binnenzool van de schoenen betreft de bekende Ortholite binnenzool. Deze speciaal gevormde zool zorgt voor de ideale schokdemping. De zool betreft de Exoframe zool. Deze zool is licht en biedt ook nog eens een goede ondersteuning. Kenmerkend aan de zool is dat het zorgt voor stabiliteit en grip wanneer je wilt versnellen, je onverwachte bewegingen maakt en je snel van je tegenstander los wilt maken. De noppen aan de onderkant zijn rond, dan wel halfrond. Ronde noppen zorgen ervoor dat je ook weer snel van richting kunt veranderen en kunt accelereren.

adidas bestaat dit jaar overigens 70 jaar en lanceerde daarom ook een Primeknit versie van de adidas COPA Mundial voetbalschoenen. 

Zwarte adidas COPA 19+ voetbalschoenen bestellen

De zwarte adidas COPA 19+ voetbalschoenen uit het Archetic pack kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Deze zwarte voetbalschoenen kan je voor kinderen bestellen vanaf maat 29 tot 38 en voor volwassenen vanaf maat 39 tot maat 48. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Bovendien is er een 19.1 versie met veters uitgebracht. De dure versie van de schoenen bestel je voor € 250,- en de goedkope versie bestel je al vanaf € 75,-. In de onderstaande shops kan je de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of deze adidas SHOP!