5 februari 2016

Zwarte adidas Ace16+ voetbalschoenen met gele details

Na het lanceren van groene en zwarte Ace16+ Primeknit voetbalschoenen, lekten via diverse media steeds meer designs van mogelijke nieuwe adidas 16+ Primeknit voetbalschoenen uit. Reeds zagen we een uitgelekte witte Ace 16+ Primeknit voorbijkomen. Nu lanceert adidas alweer zwarte Ace 16+ Primeknit met gele details. De zwarte Ace 16+ Primeknit schoenen worden gedragen door onder andere James en Neuer. Het design toont een overwegend zwarte bovenlaag. Foto's tonen daarnaast fel grijze en gele details. Het design kent zilveren adidas Trademark strepen langs de zijkanten. Het zilver wordt bijgestaan door gele details. Deze gele details lopen over op de veters. Foto's tonen gele veters. Verder wordt het design voorzien van een zwarte zoolplaat met zilveren noppen. Ook kent de zoolplaat gele details. Benieuwd uit welke materialen en technieken de zwarte Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen met gele details bestaan? Check het hieronder.

Materialen en technieken zwart-gele adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace !6+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de nieuwste Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Zwart-gele Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De zwart-gele adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Adidas Primeknit ACE schoenen in de online voetbalschoenenshop

of in deze exclusieve shop!

Zwarte Adidas Ace 16+ Primkenit Voetbalschoenen Met Gele Details (2)

Zwarte Adidas Ace 16+ Primkenit Voetbalschoenen Met Gele Details 3 (1)

Zwarte Adidas Ace 16+ Primkenit Voetbalschoenen Met Gele Details 2 (1)

Zwarte Adidas Ace 16+ Primkenit Voetbalschoenen Met Gele Details 4 (1)