1 februari 2016

Zwarte adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Vandaag heeft adidas de tweede adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen gelanceerd. De tweede veterloze Ace 16+ PureControl voetbalschoenen van adidas zijn overwegend zwart van kleur. Vooralsnog is het niet bekend of sterspelers op deze voetbalschoenen gaan schitteren. De zwarte adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen kennen o.a. groene en roze details. Groene details bevinden zich langs de buitenkant van de schoenen. Hier zijn groene adidas Trademark strepen zichtbaar. De enkelsok van deze schoenen kent een roze lip. Bovendien komt op de hak een roze logo terug van het Duitse merk. De zoolplaat van de nieuwste adidas voetbalschoenen is extra opvallend. De zoolplaat kent een reflecterend design. Het design is reflecterend en heeft veel weg van een olievlek. De zoolplaat wordt aangevuld met een roze noppenstructuur. De veterloze zwarte adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen bieden ongekende nieuwe voordelen. Benieuwd hoe deze voordelen gerealiseerd worden? Lees het hieronder!

Voordelen, materialen en technieken veterloze zwarte adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen

Adidas snapt als geen ander dat het voetbalspel continu verandert. De nieuwste veterloze adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die de volledige controle heeft over het spel, kansen creëert en ze daarna grijpt met chirurgische precisie. De adidas Ace 16+ PureControl is voor de speler die onverslaanbaar is in z'n aanval en onverwoestbaar in z'n verdediging, met de skills die niemand kan evenaren. Dit alles wordt onder andere bereikt door een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk. Dit bovenwerk geeft ongekende controle, direct als je de schoenen aantrekt. De Ace 16+ PureControl hoeven namleijk niet ingelopen te worden. Dankzij een PURECUT veterloze sokvoorvoet zonder randen of overlays die tussen jou en de bal komen profiteer je van een optimale balcontrole. Ook deze voetbalschoenen van adidas bezitten NON STOP GRIP (NSG). NSG bestaat uit een dunne laag stipreliëf op het bovenwerk, zodat je de bal gedurende alle weersomstandigheden aan je voet geplakt houdt. De groene adidas voetbalschoenen kennen een vernieuwde loopzool, beter bekend als het SPRINTFRAME-loopzool. Deze extreem lichtgewicht loopzool zorgt voor rotsvaste stabiliteit op  hoge snelheid. De TOTAL CONTROL-noppenconfiguratie zorgt ervoor dat je op hoge snelheid controle en stabilteit houdt op stevige - en kunstgras ondergronden. Check hieronder foto's van de revolutionaire Pure Control voetbalschoenen van adidas. Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Deel het hieronder!!!

Zwarte adidas Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 16+ PureControl voetbalschoenen kan je vanaf nu kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 300,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen (1)

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 2 (1)

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 3

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 6

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 4

Zwarte Adidas Ace 16+ Pure Control Voetbalschoenen 5