De volledig nieuwe Adidas Ace 15.1 voetbalschoenen zijn gisteren op 25 mei door adidas officieel gelanceerd. De voetbalschoenen zijn gemaakt voor ultieme balcontrole. De adidas Ace voetbalschoenen kennen een kleurencombinatie fluorescerend geel en zwart. De schoenen zullen voor het eerst gedragen worden gedurende de Champions League finale op 6 juni. Onder andere sterspelers als Özil, Rodriguez, Casillas, Neuer, Koke en Hummels gaan schitteren op de voetbalschoenen. De adidas Ace 15.1 kennen de meest geavanceerde technieken. De Ace 15.2 en 15.3 zijn op hun beurt goedkoper, maar kennen wel minder geavanceerde technieken. De bovenlaag van de adidas schoenen heeft veel weg van een honingraad structuur, iets wat ook terugkwam bij de Hypervenom I van Nike, die sinds afgelopen week zijn opgevolgd door de Hypervenom II. De bovenlaag van de Ace 15.1 zijn overwegend zwart gekleurd. De gaatjes die de bovenlaag bevat kennen een fluorescend gele kleur. Ook het hakgedeelte tot de adidas Trademark strepen is fluorescerend geel gekleurd. De adidas Trademark strepen langs de zijkanten van de schoenen zijn overigens wit gekleurd. De strepen lopen op de 15.1 versie door tot op de onderzijde van de voetbalschoenen. De kleurencombinatie van de bovenlaag na de Trademark strepen komt ook terug op de lip van de schoenen, terwijl de kleurencombinatie van de gehele bovenlaag wordt nagebootst op de zoolplaat van de adidas Ace 15.1. De binnenzool is echter volledig fluorescerend geel gekleurd. In de binnenzool is het logo van de nieuwste voetbalschoenen van adidas gedrukt. Dit logo is ook terug te zien op de lip van de schoen. Zwarte veters complementeren het design van de voetbalschoenen.

De adidas Ace 15.1 zijn gemaakt voor een perfect balgevoel. Dit perfecte gevoel ontstaat door een driedelige synthetisch leren honingraad-structuur bovenlaag. De honingraad structuur komt tot uiting op de voorvoet. Dit schietoppervlak staat bekend als de 3D CTRL/WEB. Door het 3D-schietoppervlak is je eerste touch meteen raak; de bal wordt een deel van je lichaam en je hebt alles in de hand. De synthetisch driedelige bovenlaag kent tevens NSG. Dit biedt onvoorwaardelijke grip, in alle omstandigheden, voor volledige balcontrole. Daarnaast zorgt de fluorescerend gele hak voor stabiliteit van de voet. Op het hakgedeelte is CTRL/FIT-hielstabilisatie toegepast. De nieuwe hiel past perfect om je voet zodat jij iedereen om je vinger windt. Tevens kent de adidas Ace 15.1 voetbalschoenen een vernieuwde noppenstructuur. Het GROUND/CTRL-noppendesign onder de voorvoet geeft je een ongekende balcontrole dankzij de extra studs. Dit noppendesign biedt zowel voordelen op een firm ground als kunstgras ondergrond. Alsof deze voordelen nog niet genoeg zijn biedt de fluorescerend gele loopzool NON STOP GRIP voor ook een superieure balcontrole. De adidas Ace 15.1 voetbalschoenen wegen 253 gram en kennen een verkoopprijs van € 200,-. De goedkoopste Adidas Ace voetbalschoenen scoor je echter al vanaf een prijs van € 50,-, zowel in kindermaten als in volwassen maten. De voetbalschoenen zijn leverbaar vanaf 1 juli. Wel zijn de schoenen vanaf nu te bestellen op de grootste online adidas voetbalschoenenshop wereldwijd! Scoor nog 15% KORTING

extra wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas, directe levering en geen verzendkosten. Check hieronder foto’s van de nieuwste voetbalschoen!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 2

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 3

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 4

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 5

Adidas Ace 15.1 Voetbalschoenen 6