4 december 2015

Zwart-witte Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen

Under Armour heeft een tweede generatie Under Armour ClutchFit voetbalschoenen gelanceerd. De zwart-witte Under Armour ClutchFit voetbalschoenen kennen een elektriserend ontwerp. De ClutchFit 2.0 voetbalschoenen zijn een garantie voor controle, kracht en comfort. Jermaine Jones, international van het nationale team van de Verenigde Staten is al op de Under Armour Clutchfit 2.0 schoenen gesignaleerd. De schoenen kennen een zeer opvallend design. Vooral het zwarte Under Armour trademark logo langs de zijkanten valt enorm op. Het logo kent een rode omlijning. De bovenlaag van de nieuwe generatie ClutchFit's kent een nieuw patroon dat de kleur zwart met wit combineert. Verder kent het design van deze Under Armour voetbalschoenen een witte hak, een zwarte lip en een zwart-witte zoolplaat. Ook op de zoolplaat komt een logo van het merk terug. Ben je benieuwd welke technieken en materialen deze nieuwe generatie ClutchFit voetbalschoenen rijk is? Check het hieronder.

Technieken en materialen Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen

Om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen leren bovenlaag. Deze bovenlaag bevat microfin elementen die zichtbaar zijn op het zwart-witte patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Ben je beniewd naar foto's van het design van de nieuwste Under Armour voetbalschoenen. Die vind je hieronder! Tevens check je hieronder waar deze innovatieve voetbalschoenen verkrijgbaar zijn!

Zwart-witte UA ClutchFit 2.0 kopen

Deze voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Under Armour Clutch Fit Voetbalschoenen 1

Under Armour Clutch Fit Voetbalschoenen 2

Under Armour Clutch Fit Voetbalschoenen 3 (1)

Under Armour Clutch Fit Voetbalschoenen 4