24 februari 2020

Zwart/witte Nike Phantom Vision II voetbalschoenen | Player Inspired Pack

Nike heeft weer nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen gelanceerd. Deze zwart/witte Nike Phantom Vision voetbalschoenen zijn onderdeel van een nieuw pack van Nike, namelijk het ''Player Inspired Pack.'' Dit zijn de voetbalschoenen waarop Kevin de Bruyne vanaf nu gaat spelen. Het ''Player Inspired'' pack is een ode aan alle voetballers die iets onverwachts kunnen creëren en de wedstrijd op het middenveld kunnen controleren. De nieuwe voetbalschoenen van Kevin de Bruyne hebben een vrij klassieke look en bevatten dezelfde features als de in januari gelanceerde roze Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Check alle details van deze nieuwe schoenen in dit blog!

Wil je direct op dezelfe voetbalschoenen als Kevin de Bruyne schitteren? Bestel deze schoenen direct in deze SHOP of deze winkel! 

Design zwart/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen | Player Inspired pack

De nieuwe Nike Phantom Vision voetbalschoenen uit het Player Inspired pack hebben een vrij klassieke kleurencombinatie. De upper van de nieuwe Nike Phantom Vision voetbalschoenen is een combinatie van zwart en wit. Het voorste gedeelte van de nieuwe kicksen is wit en de achterkant, enkelsok en bovenkant van de schoenen zijn zwart. Ook de swoosh van Nike op de zijkanten van de voetbalschoenen is zwart. Bovendien bevatten de nieuwe voetbalschoenen van de Bruyne rode accenten. Deze rode details komen met name terug in het design van openingen op de hielkap van de schoenen. Ook de zoolplaat van de voetbalschoenen is wit met rode klauwnoppen. In januari heeft Nike de Phantom VSN voetbalschoenen geperfectioneerd en zijn er een aantal technieken toegevoegd aan deze voetbalschoenen. De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Player Inspired pack bevatten ook weer deze technologieën. Benieuwd naar alle features? Lees hieronder vooral verder!

Technologieën Nike Phantom VSN II voetbalschoenen

Sinds januari heeft Nike dus een aantal veranderingen doorgevoerd in de technologieën van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. De schoenen bevatten nog steeds veel van de technieken van de vorige generatie, alleen zijn die wat verfijnd.  De upper van de Nike Phantom VSN II voetbalschoenen is verdeeld in vier speciale zones: de medial trap zone, strike zone, knuckle zone en de dribble zone. De onderkant van deze zone is dus uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Deze speciale structuur zorgt voor nog meer controle tijdens het schieten, het passen, dribbelen en aannemen van de bal. Het betere balgevoel wordt ook nog eens versterkt doordat Nike een laag mesh aan de binnenkant heeft verwijderd. Hierdoor voelt het eerste balcontact nog natuurlijker aan. Bijkomend voordeel hiervan is dat de schoenen daardoor nog lichter zijn en deze nog comfortabeler aanvoelen. De enkelsok van de schoenen heeft de vorm van een pijl en hierdoor is de focus nog meer naar voren gericht. Het benadrukt maar weer dat alles van deze schoenen in het teken staat van aanvallen! Last but not least heeft Nike een extra lipje toegevoegd ter hoogte van de hiel van de schoenen, zodat je deze nog makkelijker aan kunt doen. Dit zijn in het kort alle veranderingen die Nike in januari doorgevoerd heeft. Dit zijn echter niet de enige features van de schoenen. Check er hieronder nog meer! 

Bij de Nike Phantom VSN voetbalschoenen draait alles om de perfecte fit! De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

Een ander opvallend kenmerk van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen is de grote wikkel aan beide zijkanten van de voetbalschoenen. Waar deze in de vorige versie alleen een driehoek bevatten, is dit gedeelte nu over de gehele voorvoet van de voetbalschoenen zichtbaar. Dit gedeelte markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Daarnaast zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat wordt gekenmerkt door het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zwart/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Player Inspired pack! Deze voetbalschoenen worden bovendien gedragen door spelers als Tagliafico, Perr Schuurs, Ramsey, Lacazette en nog meer sterspelers. Op deze voetbalschoenen spelen deze sterspelers tot en met eind april. 

Zwart/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen

De zwart/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen hebben een prijs van € 269,95 voor volwassenen en € 174,95 voor kinderen. Goedkopere Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 60,-. De schoenen zijn uiteraard weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor kunstgras, natuurgras en ook voor harde ondergronden zoals indoor en de zaal. In de onderstaande winkels kun je deze schoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze Nike Phantom Vision PLAYER INSPIRED voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze winkel!