1 december 2015

Zwart-witte adidas X15 Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft een tweede versie van de adidas X15 Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. Deze zwart-witte adidas X15 Primeknit voetbalschoenen vormen de opvolger van de oranje X15 Primeknit variant. De X15 Primkenit voetbalschoenen van adidas zijn eind september 2015 in het leven geroepen om voetballers een nog betere pasvorm en fit te garanderen. De aanwezigheid van het Techfit collar, moet ervoor zorgen dat de X15 Primeknit voetbalschoenen kunnen concurreren met de Mercurial Superfly van Nike. De zwart-witte voetbalschoenen uit de X15 lijn kennen dit jaar geen opvolger meer. In 2016 zal adidas komen met een X!6. Sterspelers als Suarez (Barcelona en Uruguay), Bale (Real Madrid en Wales) en Robben (Bayern München en het Nederlands Elftal) moeten op deze zwart-witte adidas X15 Primeknit schoenen in december chaos creëren. De nieuwste variant van de X15 Primeknit schoenen kent een zwarte bovenlaag. De X-Cage die terugkomt op de middenvoet is overwegend wit, maar kent tevens ook zilveren details. Het design van de X-Cage loopt door tot op de loopzool. De X-Cage bevat tevens spikkels die de kleuren roze en mint groen bevatten. Het Techfit boord van de schoenen is zwart. De hak van de nieuwste X15 Primeknit schoenen wordt versierd met een mint groen adidas logo. Ook het logo dat toebehoort aan de X lijn is mint groen. Dit logo komt terug onder de paarse veters. Ben je nieuwsgierig welke voordelen deze voetbalschoenen jou opleveren? Lees het hieronder!

Kenmerken zwart-witte Adidas Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de zwart-witte Adidas X Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit ademende lycra heeft als kenmerk dat het flexibel is en dat het mee beweegt met de beweging van de voeten. Bovendien past dit materiaal zich aan aan de vorm van de voet, waardoor het net lijkt of je sokken draagt. Dit materiaal ontbreekt zowel bij de synthetisch- als leren variant  van de voetbalschoenen uit de X15 lijn. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met een 3D textuur, welke door Adidas de Non Stop Grip textuur wordt genoemd. Dit NSG systeem zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is tijdens alle weersomstandigheden en zorgt bovendien voor een perfect balgevoel. Uiteraard worden de nieuwe X schoenen weer gekenmerkt door de X-Cage over het midden van de buitenkant van de voetbalschoenen. Dit omhulsel is zwart/oranje en heeft een beetje geestachtig design. Deze X-Cage zit strak om de voeten en zorgt voor stabiliteit en steun aan de voeten, die je volgens Adidas nodig hebt om een verdediging kapot te spelen. Bovendien zorgt dit voor het zogenaamde lockdown effect. Dit betekent dat je voeten strak in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verslies. Verder zijn de nieuwste Primeknit voetbalschoenen van Adidas uitgerust met de kleine enkelsok aan de bovenkant. Dit wordt door Adidas het Techfit boord genoemd. Deze kleine enkelsok zorgt voor een stevigere druk rondom de enkels en biedt een betere ondersteuning. Het onderstel van deze voetbalschoenen bevat het Adidas X-Claw systeem. Het systeem heeft betrekking op de constructie van de noppen. De onderkant van de voetbalschoenen bevatten namelijk zogenaamde klauwnoppen, welke je helpen bij onverwachte bewegingen en waardoor je bovendien snel van je tegenstander weg kan sprinten. Bovendien is de onderzool heel licht en levert het stabiliteit. Opvallend aan deze schoenen is dat deze zowel geschikt is voor voetballen op kunstgrasvelden als voor grasvelden. Check hieronder de foto's van de zwart-witte versie van de Primeknit schoenen.

Zwart-witte Adidas Primeknit X voetbalschoenen kopen

De tweede versie van de revolutionaire Adidas X Primeknit voetbalschoenen kan je vanaf nu in volwassen maten kopen en is dus zowel perfect voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras. Deze nieuwe schoenen, waarop Suarez, Robben en Bale onder andere op zullen voetballen, hebben een prijs van ongeveer € 275,-. Check hiernaast of hieronder andere beschikbare Adidas X kicksen. Directe levering en gratis verzending.

Koop de nieuwe Adidas X Primeknit voetbalschoenen in de online voetbalschoenenshop
of in de officiële shop van Adidas!

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen 2

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen 3

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen 4

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen 5

Adidas X15 Primeknit Voetbalschoenen 6