6 juni 2017

Zwart witte adidas TANGO Nemeziz schoenen

Adidas heeft inmiddels ook een speciale versie van TANGO sportschoen uit de Nemeziz lijn van het merk gelanceerd. De Nemeziz silo is een geheel nieuwe silo in de voetbalschoenen van het merk. Op deze voetbalschoenen gaan sterren als Messi, Dolberg, Renato Sanches en Firmino vanaf juni 2017 hun wedstrijden voetballen. Deze schoenen maken onderdeel uit van het nieuwe adidas DUST STORM pack. De nieuwe Nemeziz schoenen zijn geheel in stijl van de nieuwe voetbalschoenen uit deze silo. We bespreken zowel het design als de technische kenmerken hieronder!

Kenmerken adidas TANGO Nemeziz schoenen

De eerste adidas Nemeziz TANGO schoenen hebben direct een flitsend design. Evenals de nieuwe Nemeziz 360AGILITY voetbalschoenen worden de schoenen gekenmerkt door de flitsende zwarte en witte strepen over de bovenkant van de schoenen. Deze strepen geven de schoenen een zebra-achtig design. In tegenstelling tot de fel gele adidas strepen op de voetbalschoenen, zijn deze op de TANGO sportschoenen zwart. Deze staan aan de zijkanten van de schoenen. Verder bevatten de schoenen een enkelkraag in de vorm van een v. Daarover vertellen we straks wat meer. Bovendien zijn de schoenen uitgerust met een wit/zwarte zool en is de binnenzool zwart met een fel geel TANGO trademark teken. Check hieronder nog meer kenmerken van de nieuwste sneakers van adidas.

In onze eerdere blogs over de adidas NEMEZIZ schoenen gaven we het al aan dat deze schoenen door een speciaal ritueel van voetballers geïnspireerd zijn. Veel voetballers tapen namelijk hun voeten in voorafgaande aan de wedstrijden. Dit geeft spelers nog meer steun en stabiliteit tijdens het voetballen. Het bovenwerk van deze TANGO trainer schoenen is dan ook gemaakt van een synthetisch materiaal, waarin de 360AGILITY BANDAGE technologie van adidas is verwerkt. Dit systeem bestaat uit een torsion tape die zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en ideaal is voor stabiliteit en steun. De enkelsok van de nieuw Nemeziz schoenen wordt door adidas de ''Dual lock collar'' genoemd. Deze heeft de vorm van een v en zorgt ervoor dat de voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder datje bewegingsvrijheid verliest. Zelfs bij hoge snelheden blijven de voeten op hun plaats in deze Tango schoenen. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De rubberen zool van de tango schoenen is door het Duitse spormerk uitgerust met het Torsionframe. Dit frame zorgt ook weer voor de ideale stabiliteit en natuurlijk is hierin een speciaal dempingssysteem verwerkt. Een extraatje aan deze loopzool is dat deze doorschijnend is, waardoor je nog meer de blits maakt op straat of op het veld.

adidas Nemeziz Tango schoenen kopen

De adidas Nemeziz Tango schoenen kan je per direct kopen voor volwassenen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Deze schoenen hebben een prijs van € 119,95. In deze shops zijn ook de Nemeziz voetbalschoenen of zaalvoetbalschoenen te koop, evenals een ULTRABOOST versie van de Nemeziz. De goedkoopste Nemeziz scoor je al vanaf € 64,95. Directe levering en gratis verzending!

Scoor de nieuwe Nemeziz TANGO schoenen exclusief in deze SHOP

of deze STORE