1 december 2015

Zwart-witte adidas ACE 15 Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft vandaag de tweede versie van de adidas ACE 15 Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. De tweede versie adidas ACE 15 Primeknit voetbalschoenen volgt de oranje versie op. De nieuwste versie ACE 15 Primeknit voetblaschoenen toont een klassiek zwart-wit design. De voetbalschoenen zijn ontworpen voor voetballers die wedstrijden willen controleren. Sterspelers als Neuer, Özil en Rakitic schitteren op de voetbalschoenen. Het is de bedoeling dat de Primeknit variant van de ACE 15 nog meer voordelen biedt. Het design van de adidas ACE 15 Primeknit toont een overwegend zwarte voorvoet, terwijl de hak juist wit is. Echter zijn deze adidas voetbalschoenen ook zilveren en paarse details rijk. Zo zijn langs de zijkanten van deze Primeknit schoenen 3 zilveren Adidas trademark strepen zichtbaar. Deze strepen lopen door tot op de loopzool. De loopzool bevat verder een combinatie van witte, zwarte en paarse noppen. Op de hak prijkt een zilver adidas logo. Het trademark logo van ACE komt terug op de tong van de adidas schoenen. Check hieronder welke materialen en technieken de adidas ACE Primeknit voetbalschoenen rijk zijn.

Kenmerken zwart-witte Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een lycra primeknit materiaal. Een kenmerk van dit primeknit materiaal is dat het materiaal mee beweegt met de bewegingen van de voeten. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voeten, waardoor dit materiaal aanvoelt alsof je een sok draagt. Verder is de bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Bovendien zorgt het Non Stop Grip (NSG) systeem voor een perfect lockdown effect. Dit betekent dat je voeten vast inje schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid versliest. Verder is het schietoppervlak van de Adidas ACE voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Ook de achterkant van de tweede versie Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen bevat een speciale hielkap, waarin de CTRL/FIT technologie van Adidas is verwerkt. De hielkap vormt zich ook naar de hiel van je voeten. Ook dit zorgt voor een optimale lockdown en bescherming van de hiel. Een ander kenmerk van deze schoenen is de compressie tong, welke ook bestaat uit lycra en extra vulling bevat. Ook dit voegt toe aan het lock-down effect van de nieuwste ACE Primeknit collectie. De onderkant van de nieuwe voetbalschoenen wordt gekenmerkt door het revolutionaire noppensysteem, dat door Adidas de GROUND/CONTROL technologie wordt genoemd. De onderkant van de schoenen bevatten namelijk tien (zes voor en vier achter) normale ronde noppen, welke  zorgen voor een perfecte grip op het veld en bovendien ervoor zorgen dat je snel van je tegenstander weg kan draaien en hem of haar net een stap voor kan zijn. Bovendien zijn de onderkant van de voetbalschoenen uitgerust met kleinere noppen. Zo heb je ook op kunstgrasvelden de gewensteen controle. Wanneer je je voet op de bal zet, kan je de bal nog beter controleren, omdat er meer noppen zijn die de bal aanraken. Check hieronder de foto's van de nieuwste Adidas ACE Primeknit voetbalschoenen. Vandaag werden ook de Adidas ACE gelanceerd. Deze voetbalschoen bevat geen primeknit materiaal, maar is in design hetzelfde.

Zwart-witte Adidas ACE 15 voetbalschoenen kopen

De nieuwste Adidas ACE 15 Primeknit voetbalschoenen kan je nu alleen voor volwassenen kopen. De prijs van deze schoenen is ongeveer € 275,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas ACE voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas ACE voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Adidas Primeknit ACE schoenen in de online voetbalschoenenshop
of in de officiële shop van Adidas!

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen 2

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen 3

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen 4

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen 5

Adidas ACE 15 Primeknit Voetbalschoenen 6