16 augustus 2015

Zwart roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De zwart/roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit de TechCraft lijn van Nike zijn afgelopen week ook officieel gelanceerd door het Amerikaanse sportmerk. Aan de voetbalschoenen uit de TechCraft lijn van Nike is een extra laagje kangoeroeleer toegevoegd, welke een zacht gevoel biedt aan de spelers die op de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen spelen, maar biedt bovendien nog meer bescherming. Nike heeft de delen waar het bal het meest door de voetballers geraakt wordt (het midden van de voorvoet en de zijkant van de voorvoet) uitgerust met een extra laagje leer. Dit laagje is op de nieuwste Nike Mercurial Superfly geheel zwart. Ook de swoosh op de voorkant van de voetbalschoenen is zwart met een roze omlijning. De achterkant van de voetbalschoenen is wel uitgerust met het synthetische materiaal, waar de schoenen normaliter al mee uitgerust zijn. Deze heeft bij de nieuwe Superfly schoenen de kleur roze. In dit blog bespreken we nog even kort de technologieën en de kenmerken van de Nike Superfly voetbalschoenen.

Zwart/roze Nike TechCraft Superfly voetbalschoenen

De bovenkant van de zwart/roze Nike Mercurial voetbalschoenen is uitgerust met zogenaamde briokabels of Flywire kabels. Deze kabels zorgen ervoor dat de voet op zijn plaats blijft en zorgen er bovendien voor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voet, waardoor het balcontanct optimaal is. Verder bevatten de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen natuurlijk een enkelsok of Dynamic Fit Collar. Deze enkelkraag zorgt ervoor dat de enkels en de voeten als één lichaamsdeel aanvoelen, waardoor je nog bewuster wordt van het contact van je voet met de bal. Bovendien zorgt de Dynamic Fit collar er ook voor dat de voeten op zijn plaats blijven in de schoenen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Verder bevatten de zwart/roze Nike Superfly voetbalschoenen geen tong, waardoor je voet nog dichter bij de bal is. Het bovenwerk van de schoenen bestaat uit het Flyknit materiaal. Dit materiaal geeft het zogenaamde blote voeten gevoel, waardoor je voeten en schoenen als het ware één zijn. Verder bevat het Flyknit materiaal een 3D structuur, welke op de nieuwe versie uit de TechCraft lijn niet te zien is. Deze structuur zorgt voor wrijving tussen de bal en schoenen, zodat wanneer je in hoge snelheden dribbelt, de bal nog steeds aan je voet blijft plakken. De onderkant van de nieuwste voetbalschoenen uit de Nike Mercurial Superfly lijn bevat een zwart onderstel, welke gemaakt is van een carbonfiber materiaal. Dit materiaal bestaat uit twee lagen. Deze onderzool zorgt voor een perfecte en krachtige afzetten voor een optimale snelheid. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn langwerpig en dit zorgt voor snelheid. Bovendien zijn de schoenen aan de onderkant uitgerust met twee extra noppen, welke voor een betere grip in alle richtingen zorgen. Uiteraard zijn deze schoenen ook uitgerust met de ACC technologie. Deze All Conditions Control technologie zorgt voor een perfect balgevoel in alle weersomstandigheden. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalschoenen uit de TechCraft lijn.

Nike Mercurial Superfly TechCraft voetbalschoenen kopen

Deze zwart/roze Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kan je vanaf nu in volwassen maten kopen voor een bedrag van € 300,- in de online Nike shop en in de online voetbalshop. Check daar ook nog tal van andere goedkopere voetbalschoenen, welke je al vanaf een bedrag van € 50,- scoort. Directe levering en gratis verzending! Check nog meer beschikbare Mercurial Superfly voetbalschoenen in het overzicht hiernaast. 

En vergeet hieronder je mening niet te geven. 

Zwart -roze -nike -mercurial -tech -craft -voetbalschoenen

Bovenkant -nike -mercurial -superfly -schoenen -roze -zwart

Onderkant -nike -mercurial -superfly -techcraft -schoenen