12 augustus 2015

Zwart/roze leren Nike Mercurial Vapor 10 voetbalschoenen

In het kader van de Tech Craft lijn van Nike heeft het Amerikaanse sportmerk nu ook een leren Mercurial Vapor X voetbalschoen gelanceerd. Dit is de eerste Mercurial Vapor X, welke gemaakt is van kangoeroeleer. Met de Techcraft pack heeft Nike ingespeeld op de steeds populairder worden leren voetbalschoenen wil het voetballers de voordelen bieden van kangoeroeleer, welke perfect om de voeten valt en een zacht gevoel geeft, en het synthetische materiaal waar de schoenen normaliter van gemaakt zijn. Normaliter bestaat de bovenkant van de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen namelijk uit een Tejin materiaal. De nieuwe Tech Craft of leren versie van de Nike Vapor X voetbalschoen heeft wel hetzelfde design als de eerder deze maand gelanceerde Mercurial Vapor X voetbalschoenen. De Tech Craft versie heeft namelijk ook een zwarte/roze kleurencombinatie.

Leren Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen - zwart/roze

De nieuwe zwart/roze Mercurial Vapor X voetablschoenen  bevatten ook geen tong aan de bovenkant en Nike heeft bovendien een zwarte laag van kangoeroeleer toegevoegd rondom de voorvoet, waardoor de nieuwe voetbalschoenen het zogenaamde half-bij-half design hebben. De voorkant van de schoenen is namelijk zwart en de achterkant is roze. Over de voorkant van de nieuwe Vapor X uit de Techcraft lijn van Nike heeft een zwarte swoosh aan de voorkant met een roze omlijning. De achterkant van de voetbalschoenen bevat het logo van Nike in het zwart en op de tong staat het embleem van het Amerikaanse sportmerk. De roze achterkant van de schoenen bestaat uit een synthetisch materiaal, Dit materiaal zorgt ervoor dat je een betere balcontrole hebt in zowel droge als natte weersomstandigheden. Kenmerkend aan de leren versie van de Mercurial Vapor X is dat deze slechts 200 gram weegt. Verder zijn de voetbalschoenen uitgerust met dezelfde technieken als de synthetische versie van de schoenen. Deze technieken bespreken we nog even kort. Het grippatroon aan de onderkant van de schoenen wordt gekenmerkt door de direct-inject bladed. Deze zorgen voor een juiste grip in elke richting. Onder de voorvoet van de Mercural Vapors uit de Techcraft lijn bevinden zich spikes. Deze spikes zorgen ervoor dat je nog sneller weg kan sprinten bij je tegenstander. De zoolplaat aan de onderkant van de schoenen is gemaakt van nylon en is licht. Ook dit zorgt ervoor dat je je sneller los kan maken van de tegenstander en zorgt bovendien voor stabiliteit. De zool aan de binnenkant van de schoenen is geperforeerd en vormt zich naar de vorm van de voeten. Tot zover de technische informatie over de Nike Vapors uit de Techcraft lijn van Nike.

Nike Mercurial Vapor Techcraft voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwart/roze leren Vapor Nike Mercurial Vapor 10 schoenen kan je vanaf nu kopen in de online voetbalschoenenshop van Nike of de online voetbalschoenenshop van voetbalshop! De prijs van de schoenen varieert van € 200 tot € 220. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening over de leren versie van de Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen.

Nike -mercurial -vapor -x -schoenen -leer -zwart -roze

Mercurial -vapor -x -schoenen -zwart -roze -leer

Bron foto's: news.nike.com