8 februari 2016

Zwart roze gele adidas X16voetbalschoenen

Adidas heeft weer een nieuwe versie van de X lijn gelanceerd met opvallende kleuren. Overwegend zwarte X16 voetbalschoenen met roze en gele details zijn vandaag gelanceerd door het Duitse sportmerk. Hoewel de schoenen een opvallend design hebben, kunnen deze Adidas voetbalschoenen niet op veel support rekenen onder sterspelers. Sterren als Suarez, Bale en Robben zullen op de vorige week gelanceerd gele adidas X16 voetbalschoenen te zien zijn. De nieuwe X voetbalschoenen maken ongetwijfeld een statement op het veld. Het overwegend zwarte design kent namelijk hoogstwaarschijnlijk een roze-gele X-Cage. De nieuwe schoenen hebben een X-Cage die aan de bovenkant geel is. De gele kleur loopt op de X Cage over in het roze en loopt ook door tot op de noppenconfiguratie. Verder bevatten de nieuwe X16 voetbalschoenen een zwarte Techfit Collar. Op de achterkant staat het Adidas Performance logo.. Ook het X logo op de lip is geel. Hieronder vind je meer informatie over het materiaal en de technieken die de X voetbalschoenen doorgaans bezitten.

Materialen en technieken adidas X voetbalschoenen

De zwart/geel/roze Adidas X16.1 voetbalschoenen kennen een ultra dunne synthetisch leren bovenlaag, die beter bekend staat als X-SKIN. Deze bovenlaag zorgt voor een optimale balcontrole bij hoge snelheden van creatieve spelers. Het NON-STOP GRIP dat de bovenlaag bevat maakt het mogelijk om de bal dicht bij je voet te houden gedurende de snelste acties, waardoor je chaos creëert, zelfs gedurende alle weersomstandigheden. Wat voor weer het ook is, jij gaat als een wervelstorm door NSG. De middenvoet van de schoenen is voorzien van een speciala frame: de X-CAGE. Dit geeft extra stabiliteit aan de voeten. De dunne versterkte lagen die X-CAGE bevat geven je middenvoet stabiliteit die nodig is voor het vernietigen van een verdediging. De misschien wel meest opvallende innovatie aan de X15 voetbalschoenen is het verlengde aan de instap van de voetbalschoenen. Waar dit verlengde bij Nike door het leven gaat als de Dynamic Fit Collar heeft dit bij adidas de naam techfit®-boord gekregen. Het boord bestaat uit een kleine extra sok zonder naden bedoeld voor een flexibele en natuurlijk steun aan de enkel. Ook de hybride zoolplaat aan de onderkant van de Adidas X schoenen is innovatief. Een X-CLAW noppenconfiguratie biedt ongeremde versnelling en maken het mogelijk onvoorspelbare acties te maken. De revolutionaire klauwnoppen maken de onvoorspelbare moves mogelijk. Het voordeel van de klauwnoppen is dat je zowel op firm ground (gewoon gras) als op kunstgras ondergrond explosief kunt versnellen. Check hieronder de foto's van de nieuwe zwart-roze Adidas X16 voetbalschoenen. Check ook de geel roze versie van de Adidas X schoenen waarop sterspelers als Suarez en Bale vanaf nu spelen hier! 

Zwart-witte Adidas X15 voetbalschoenen kopen

De zwart-witte Adidas X15 zijn de nieuwste voetlbaschoenen uit de X lijn. Deze kan je vanaf een bedrag van € 50,- in kindermaten en volwassen maten kopen in onderstaande shops. De duurste versie van de Adidas X15 voetbalschoenen is € 210,-.  Directe levering en geen verzendkosten! 

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

 Zwart -roze -gele -adidas -x -schoenen

 Zwart -roze -gele -adidas -x -voetbalschoenen

Zwart -roze -gele -adidas -x -voetbalschoenen -nieuw