21 oktober 2019

Zwart/rode Nike Phantom Vision voetbalschoenen - FIRE PACK

PLAY FIRE! Met de donkere dagen van de herfst en winter mogen voetbalschoenen net iets meer opvallen. Na twee jaar heeft Nike dan ook weer een zogenaamd Phantom FIRE pack gelanceerd. Dit nieuwe pack bevat alleen nieuwe Nike Phantom Venom voetbalschoenen en Phantom Vision voetbalschoenen. Over die laatste gaan we het in dit blog hebben. Deze schoenen worden vanaf nu namelijk gedragen door spelers als De Bruyne, Foden, Upamecano, Alderweireld, Mount, Casemiro, Verratti en nog vele andere spelers. Bij Ajax spelen Tagliafico, Schuurs, Alvarez en bij Feyenoord dragen van der Heijden en Tapia deze voetbalschoenen.

Direct enthousiast over deze voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in deze SHOP of deze NIKE winkel!

 

Design Nike Phantom Vision voetbalschoenen - Phantom FIRE pack

Een nieuw pack betekent vaak alleen een nieuwe kleurstelling van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Dat is bij deze editie niet anders. Aan de technologieën en materialen van de Phantom Visions is namelijk niks veranderd. Toch hebben de schoenen uit het FIRE pack een opvallende kleurstelling. De schoenen zijn overwegend zwart met verschillende fel rode (door Nike ''Bright Mango'' genoemd) details. De swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoenen is fel rood en verder bevatten de schoenen verschillende fel rode streepjes. Deze komen terug in de enkelsok van de schoenen en ook op de hiel van de voetbalschoenen. Ook de noppen van de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn fel rood. Zoals de vorige edities van de Phantom VSN voetbalschoenen hebben deze kicksen ook een all-over print op de zijkanten. In deze print staat onder andere de leus van het Amerikaanse sportmerk, evenals het woordmerk in verschillende talen. Wil je weten waarom je met deze nieuwe voetbalschoenen het veld in vuur en vlam kan zetten? Check in het navolgende alle kenmerken van deze schoenen.

Technologieën en kenmerken Nike Phantom VSN voetbalschoenen

De Phantom Venom voetbalschoenen zijn de schoenen voor spelers die het overzicht hebben, een beslissende pass kunnen geven of met dodelijke precisie kunnen schieten. Bij de Nike Phantom VSN voetbalschoenen draait dan ook alles om de perfecte fit! De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant.  Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Daarnaast zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat van deze zwart/rode Nike Phantom VSN voetbalschoenen bevatten het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Phantom FIRE pack. Dit pack bevat ook fel rode Nike Phantom VNM voetbalschoenen. 

Zwart/rode Nike Phantom VSN voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Phantom Vision voetbalschoenen uit Phantom FIRE pack kun je vanaf nu bestellen. De schoenen zijn alleen voor volwassenen beschikbaar vanaf maat 36. Van deze schoenen heeft Nike dan ook geen goedkope versie gelanceerd. Wel zijn er versies voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras. Daarnaast heeft Nike een speciale versie met een Anti-Clog zool. Dit is de perfecte zool voor natte grasvelden. Deze zool stoot namelijk gras en modder sneller af. Deze schoenen zijn wel € 10,- duurder. Deze nieuwe Nike Phantom Vision voetbalschoenen hebben een prijs van € 270,-. Goedkopere versies van de Nike Phantom voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de Phantom VSN Phantom Fire voetbalschoenen direct in deze SHOP!

OF deze NIKE winkel!