Op 1 april heeft adidas nieuwe zwart-rode adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen gelanceerd. Het design van de nieuwe Gloro voetbalschoenen heeft door de aanwezigheid van de kleuren zwart en rood veel weg van de vroegere adidas Predator voetbalschoenen. Deze nieuwe adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen zijn overwegend zwart en kennen daarnaast ook rode details. Het design wordt gekenmerkt door een zwart bovenlaag. De adidas Trademark strepen langs de zijkanten zijn zwart. Verder wordt het design versierd met een zwarte zoolplaat. Opvallend is de rode tong en lip van de adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen.

Materialen en technieken zwart-rode adidas Gloro 15.1 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. Dit is een zelfde zool als gebruikt wordt bij de Adipure 11PRO voetbalschoenen, die Adidas eerder dit jaar lanceerde. Dit betekent dat de zoolplaat meer noppen bevat en dat de noppen van de Adidas Gloro voetbalschoenen kleiner dan voorheen bij de 11PRO voetbalschoenen het geval was. Dit zorgt wat voor een perfecte tractie zorgt op harde velden. Check hieronder de foto's van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen.

Zwart-rode adidas Gloro 15.1 kopen?

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending! We verwachten overigens niet dat sterspelers op deze voetbalschoenen zullen spelen. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen wij daar uiteraard over berichten. 

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Zwart -rode Adidas Gloro 15.1 Voetbalschoenen

Zwart -rode Adidas Gloro 15.1 Voetbalschoenen 2

Zwart -rode Adidas Gloro 15.1 Voetbalschoenen 3]