Zwart oranje Nike Magista Opus voetbalschoenen zonder sok

De lage versie van de Nike Magista, de Nike Magista Opus, voor 2017-2018 is deze week officieel bekend gemaakt. Dit zijn de schoenen waarop spelers als Iniesta, Lindelof, Arda, Courtois en Busqets het seizoen aftrappen. Op deze schoenen spelen deze sterspelers vanaf juli 2017 tot ongeveer oktober 2017. De nieuwe Magista Opus voetbalschoenen zijn onderdeel van het nieuwe pack van Nike, het ''Lock in, let loose'' pack. De schoenen uit dit pak zijn een combinatie van oranje en zwart. Check hieronder alle details van de Nike Magista Opus voetbalschoenen, zonder enkelsok. We bespreken zowel het design van de schoenen als de technische kenmerken van de nieuwe voetbalschoenen van Nike.

Direct enthousiast over de zwart/oranje Nike Magista voetbalschoenen zonder sok? Koop ze in deze WINKEL

of DEZE SHOP!

Design zwart/oranje Nike Magista Opus ''Lock in, let loose'' voetbalschoenen

De lage versie van de Nike Magista's is aan de voorkant oranje en loopt naar de achterkant van de kicksen over in het zwart. Dit effect wordt bewerkstelligd door flitsende diagonale strepen, welke weer verdeeld zijn in kleine, dunne, zwarte strepen. De hielkap van de schoenen is uiteindelijk geheel zwart. Dit geldt ook voor de tong en veters van de schoenen. Bovendien is de swoosh van Nike op de zijkanten van de schoenen zwart. De swoosh van Nike bevat daarnaast een witte omranding. De binnenzool van de schoenen heeft een fel groene kleur en dit geldt ook voor de ronde noppen en klauwnoppen aan de onderkant van de schoenen. Verder is het onderstel van de schoenen geheel zwart. Wil je alles weten over de technologieën, materialen en technische kenmerken van de schoenen? Lees hieronder verder.

Kenmerken Nike Magista Opus voetbalschoenen

Voordat we dieper in gaan op alle kenmerken van de Nike Magista Opus schoenen, stippen we eerst de belangrijkste kenmerken van deze schoenen aan.

  •  De bovenkant van de Nike Magista Opus voetbalschoenen is gemaakt van een Kangalite leer. Kenmerkend aan dit leer is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten.
  •  Het bovenwerk van de schoenen is uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor het perfecte balgevoel in alle weersomstandigheden.
  • De schoenen bevatten een hybride tong, voor het optimale lockdown effect.
  • De achterkant van de schoenen bevat een externe hielkap.

De bovenkant van de Nike Magista Opus voetbalschoenen bestaat uit een geheel nieuw materiaal. Dit materiaal wordt het Kanga-Lite materiaal gemaakt. Dit is een synthetisch materiaal, welke de eigenschappen van kangoeroeleer heeft. Kenmerkend hieraan is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je het zogenaamde ''blote-voeten-gevoel'' hebt. Als je deze schoenen aan hebt, lijkt het net alsof je alleen sokken aan hebt. De tong van de schoenen heeft een speciale functie. Deze zorgt namelijk voor een verbeterde lockdown. Onder andere door de tong zitten je voeten nog vaster in de schoenen wanneer je snelheid of creatieve acties maakt. Het dunne laagje ACC technologie op het bovendien werk van de schoenen zorgt ervoor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden perfect is. Verder zijn de schoenen uitgerust met een 3D mesh textuur, met verschillende hoogtes. Reden hiervan is dat je hierdoor een nog betere interactie met de bal ontstaat. In combinatie met de wrijving die ontstaat tussen je voet en de bal heb je hier ook voordeel van bij het dribbelen op snelheid en het wegdraaien van een tegenstander.

Ook bij het onderstel van de schoenen heeft Nike overal aan gedacht. De witte zool van deze schoenen betreft een nylon zool, welke super licht is. Hierdoor kan je nog explosiever zijn op de schoenen en dus nog sneller je tegenstander af zijn. Iconisch aan de schoenen is dat deze de vorm van de voet volgen, waardoor er minder tussenruimte ontstaat tussen je voeten en de  noppen geplaatst zijn op de plekken, waar je de meeste grip op de grond hebt.  De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn deels zogenaamde klauwnoppen. Deze bevatten hoeken, waardoor ze kunnen werken als klauwen bij het versnellen en het veranderen van richting. Daarnaast werken de klauwnoppen perfect bij het afremmen. Hierdoor kan je altijd veranderen van richting of stoppen, wanneer je hier behoefte aan hebt. Bovendien bevatten deze schoenen een aantal ronde noppen, welke perfect zijn voor de wendbaarheid. De voorkant van de zool is uitgerust met het zogenaamde Split Toe systeem, waardoor je voet flexibeler is en je een nog betere grip op de grond hebt. Check ook de zwart/oranje Nike Magista voetbalschoenen met enkelsok.

Nike Magista OPUS voetbalschoenen kopen

De nieuwe Nike Magista OPUS voetbalschoenen uit de Nike ''Lock in, let loose'' pack kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het topmodel van deze schoenen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 60,-. Deze schoenen zijn beschikbaar in de maten 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 en 49. De Magista's kan je kopen voor zowel kunstgras als voor natuurgras. Bovendien is er een zaalvoetbal of straatvoetbal variant van deze schoenen gelanceerd. Uiteraard heb je bij deze schoenen ook de mogelijkheid deze te laten personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Scoor deze voetbalschoenen vanaf nu in deze WINKEL

of DEZE SHOP!