14 februari 2019

Zwart gouden Nike Phantom VSN voetbalschoenen - Black Lux pack

Eén voetbalschoen uit het BLACK LUX pack hadden we nog niet besproken en dat zijn de Nike Phantom Vision voetbalschoenen uit het pack. Dat doen we nu dan maar, temeer omdat deze voetbalschoenen er ook gruwelijk uitzien. Normaliter worden deze schoenen gedragen door spelers als Kevin de Bruyne, Coutinho, Verratti en Tagliafico. De schoenen uit het BLACK LUX pack worden echter helaas niet door deze sterren ondersteund. Stijl en klasse is wat de voetbalschoenen uit dit pack uitstralen. Dat zou momenteel niet misstaan op de voetbalvelden, zeker omdat de grote competities als de Champions League en Europa League weer begonnen zijn. Check hieronder alles over deze heerlijke zwart/gouden voetbalschoen!

Vind je deze Black Lux voetbalschoenen direct vet? Bestel ze exclusief in deze winkel of deze SHOP!

Design Black Lux Nike Phantom VSN voetbalschoenen - Zwart/Goud

De nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen uit het Black Lux pack zijn geheel zwart en uiteraard bevatten deze kicksen ook gouden details. Zo is de swoosh aan de zijkanten van de voetbalschoen goud met camo zwarte details. Ook de naamgeving van de schoen op de neus is goud en ook de noppen van de voetbalschoenen zijn deels goud. Verder is de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen geheel zwart. Sinds de lancering van de eerste Phantom VSN voetbalschoenen als opvolger van de Magista in de zomer van 2018 is dit de eerste vrijwel geheel zwarte Phantom VSN schoen. Ook de enkelsok van de schoenen is namelijk geheel zwart. Qua technologie van de schoen is alles bij hetzelfde gebleven. Wil je daar meer over weten? Lees dan hieronder gerust verder! 

Technologieën Nike Phantom Vision GAME Over voetbalschoenen

Het opvallendste van de Phantom VSN voetbalschoenen (in ieder pack) is de speciale fit. De pasvorm van de schoenen wordt door QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is ook bij deze versie weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze is op de Black Lux editie overigens vrijwel niet zichtbaar. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat van de nieuwe Black LUX voetbalschoenen zijn uitgerust met het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de stijlvolle en met name classy nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Black Lux pack. Het nieuwe pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Oranje/zwarte Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Black Lux pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit special edition pack is echter alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten 41 tot en met 48. De prijs van de duurste versie van de voetbalschoenen is € 270,-, maar goedkopere versies van de schoen bestel je al vanaf € 70,-. De schoenen kun je zowel voor harde ondergronden als voor kunstgras en natuurgras bestellen. In de onderstaande shops heb je ook de mogelijkheid de schoenen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!

of deze SHOP!