11 oktober 2016

Adidas breidt classic-collectie flink uit en brengt Gloro 16.1 voetbalschoenen op de markt

Adidas heeft enkele dagen terug niet alleen wit-rode Gloro voetbalschoenen gelanceerd. Het Duitse merk is actief en heeft tevens zwart-gouden schoenen uit deze collectie uitgebracht. Vermeld moet wel worden dat de zwart-gouden variant onderdeel uitmaakt van de Gloro 16.1 lijn. Dit betekent dat er tussen deze voetbalschoenen een wezenlijk verschil zit in design. Uiteraard bespreken we hieronder het design, de technieken en materialen. Check ook waar je deze klassieke voetbalschoenen in een modern jasje kunt scoren.

Is informatie over het design en de toegepaste technieken en materialen voor jou overbodig en bestel je de nieuwste Gloro 16 schoenen liever direct? Ga dan direct naar deze SHOP en bestel ze!

Zwart -gouden -adidas -gloro -16-voetbalschoenen

 

Ins en outs zwart-gouden Adidas Gloro 16.1 voetbalschoenen

De nieuwste voetbalschoenen uit de Gloro 16.1 lijn bevatten een overwegend zwarte bovenlaag. Verder bestaat het design van de klassieke voetbalschoenen uit de Adidas collectie ook uit gouden details. Zo worden deze kicksen versierd met de kenmerkende Adidas Trademark strepen. Het ook zo bekende Adidas logo komt terug op de lip. Ook dit logo is goud van kleur. Doorgaans bevatten de Gloro 16.1 kicksen een speciaal effect langs de zijkant van de zoolplaat. Dat is bij deze kicksen natuurlijk ook het geval. De zijkant van de zoolplaat is overwegend zwart, maar richting de hak toe slaat dit over naar goud. De belettering Gloro is als het ware in de hak gegroefd. Een klassiek details dat het design van deze voetbalschoenen compleet maakt! Opvallend natuurlijk is dat de kenmerkende en o zo klassieke lip niet op de voetbalschoenen bevestigd is. De combinatie van zwart en goud zorgt voor een opvallende verschijning, waarvan wij verwachten dat deze zeer geliefd is bij de echte fans!

Zwart -gouden -adidas -gloro -16-voetbalschoenen 2

De bovenkant van de Adidas Gloro voetbalschoenen zijn gemaakt van een zacht kangoeroeleer en de achterkant van de schoenen is gemaakt van synthetisch materiaal, welke zorgt voor meer stabiliteit. Het kangoeroeleer zorgt ervoor dat de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en het balcontact- en de controle daardoor optimaal is. De zoolplaat van de nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen is gemaakt voor comfort en tractie, waardoor spelers makkelijker kunnen reageren op veranderende situaties in het veld en zich snel kunnen afzetten van hun tegenstander. De zool van de nieuwste generatie Gloro voetbalschoenen is anders dan de zool van de Gloro 15.1, de eerste generatie Gloro voetbalschoenen. De zoolplaat van de 16.1 kent een traditionele noppenconfiguratie en zorgt voor een perfecte tractie op harde velden. 

Zwart -gouden -adidas -gloro -16-voetbalschoenen 3

Zwart-gouden adidas Gloro 16.1 kopen?

De prijs van deze voetbalschoenen is slechts € 100,-, waarmee de Adidas Gloro voetbalschoenen qua prijs een serieuze concurrent zijn van de Adidas Copa Mundials. Deze nieuwe Adidas Gloro voetbalschoenen kan je vanaf nu inclusief 15% KORTING (als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas) bestellen in de online voetbalschoenenshop van Adidas! Directe levering en gratis verzending! We verwachten overigens niet dat sterspelers op deze voetbalschoenen zullen spelen. Mocht dat wel zo zijn, dan zullen wij daar uiteraard over berichten. 

Koop het hier....en geef hieronder je mening!

Zwart -gouden -adidas -gloro -16-voetbalschoenen 4