11 juli 2016

Zwart en witte Puma evoSPEED SL voetbalschoenen

Puma heeft nieuwe Puma evoSPEED voetbalschoenen gelanceerd. Evenals de Puma evoSPEED Euro2016 voetbalschoenen kennen deze voetbalschoenen schoenen die in kleur van elkaar verschillen. De evoSPEED's zijn geschikt voor explosief snelle aanvallers. Niet voor niets schitteren sterspelers als Griezmann, Reus en Aguero op de voetbalschoenen. De linkerschoen van deze editie is overwegend zwart van kleur. De bovenlaag bestaat uit 2 verticale delen, waarbij het voorste deel zwart van kleur is en het achterste deel rood. Het rode deel bevat wel horizontale en verticale zwarte krijtstrepen. De buitenkant kent een wit Puma logo. Dit logo bevat tevens een rode omlijning. Ook de belettering "Evospeed" aan de binnenkant kent deze kleursamenstelling. Verder kent de linkerschoen een rode binnenzool en een rode zoolplaat. Wanneer gekeken wordt naar de rechterschoen van de nieuwste evoSPEED voetbalschoenen wijkt het onder andere het voorste deel af. Deze is in plaats van zwart wit. Het Puma logo langs de buitenkant en de "Evospeed" belettering aan de binnenkant is in plaats van wit zwart. Ben je benieuwd uit welke materialen en technieken deze voetbalschoenen bestaan en of deze geschikt zijn voor jou als voetballer? Lees het hieronder!

Zwate en witte Puma evoSPEED SL II 2016 voetbalschoenen

Deze evoSPEED Euro 2016 voetbalschoenen spelen in op de instabiele weersomstandigheden van het voorjaar door een optimale temperatuurregeling te bieden. Dit wordt bewerkstelligt door een mesh bovenlaag die de temperatuur in de voetbalschoenen laag houdt. Deze bovenlaag bevat een coating die het mogelijk maakt de warmte uit de schoenen te halen en vocht te weren. Verder bevatten deze evoSPEED's alle technieken en materialen die de evoSPEED SL doorgaans rijk zijn. Het dunne rekbare materiaal op de bovenkant zorgt dus voor een perfect balgevoel en aanname. Bovendien vormt dit materiaal zich naar de vorm van de voet, zodat je nog flexibeler bent in je bewegingen. Flexibiliteit is het thema van de evoSPEED. Een ander kenmerk van de evoSPEED is de aanwezigheid van het Speedframe. Deze bevindt zich in het midden van de schoenen en geeft de middenvoet een uitstekende stabiliteit en flexibiliteit. Het zorgt bovendien voor het zogenaamde lock-down effect en je voeten dus stevig in de schoenen geplaatst zijn, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Hierdoor kan je nog steeds snel van richting veranderen of wegdraaien van je tegenstander. Het onderstel van de schoenen is natuurlijk ook vrij licht en is gemaakt van nylon. Bovendien is de onderkant uitgerust met het zogenaamde PUMA Speedtrack systeem. Dit systeem is gebaseerd op het onderstel van de schoenen van sprinters. Het voordeel van deze technologie is dat het voor balans zorgt tussen stabiliteit in de middenvoet en flexbiliteit in de voorvoeten. Verder zijn de onderkant van de nieuwe voetbalschoenen uitgerust met ronde en langwerpige noppen, welke ideaal zijn om weg te draaien bij je tegenstander! De noppen zorgen ervoor dat je snel weg kan draaien en acties kunt maken. De langwerpige noppen zorgen juist voor grip in de grond en helpen je dus bij het versnellen. Check hieronder foto's van de zwart en witte PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen.

Puma evoSPEED SL II voetbalschoenen kopen

De PUMA evoSPEED SL voetbalschoenen kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen. Het topmodel heeft een prijs van € 180,-, maar de goedkopere versie scoor je al vanaf een prijs van € 60,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel voor wedstrijden op kunstgras als op gewoon gras beschikbaar. Check bovendien het overzicht met beschikbare Puma evoSPEED producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwart Witte Puma Evospeed Voetbalschoenen

Zwart Witte Puma Evospeed Voetbalschoenen 3

Zwart Witte Puma Evospeed Voetbalschoenen 2