New Balance heeft 2 nieuwe kangoeroe lederen New Balance Visaro voetbalschoenen gelanceerd. Het gaat om een zwarte en witte variant van de kangoeroe lederen Visaro voetbalschoenen van New Balance. De New Balance Visaro voetbalschoenen zijn gemaakt voor ultieme comfort en balcontrole. Dit wordt bewerkstelligt door een honingraad 3D-structuur op de bovenlaag in het voorvoet gedeelte. De honingraad 3D-structuur bestaat uit airaprene mesh. Zo levert deze techniek ook gedurende mindere weersomstandigheden resultaat. Deze techniek wordt gecombineerd met synthetisch leer op de middenvoet. Dit leidt tot een zachte touch. en een externe hak voor meer stabiliteit. De ventilatie gaatjes die zich rondom de externe hak bevinden dragen ook bij aan deze stabiliteit. De zoolplaat conische en traingel gevormde noppen die moeten zorgen voor een betere wendbaarheid op harde ondergronden. Ook is op de zoolplaat op de voorvoet een “Pivot Zone” toegevoegd. Dit moet nog meer bijdragen aan de wendbaarheid van sterspelers als Ramsey, Fellaini, Nasri en Kompany. Benieuwd naar nog meer informatie over de nieuwste Visaro voetbalschoenen? Hieronder bespreken we de designs!

Zwart New Balance Visaro voetbalschoenen

De nieuwste zwarte New Balance Visaro combineert een zwarte bovenlaag met een witte zoolplaat. De verschillende New Balance (Trademark-) logo's zijn wit. Zo bevindt zich langs de buitenkant een wit New Balance logo. Langs de hak staat de naam van het model "Visaro" gedrukt.

Witte New Balance Visaro voetbalschoenen

De nieuwste witte New Balance Visaro vormen een contrast richting de zwarte variant. De witte Visaro's kennen niet alleen een witte bovenlaag, maar ook een witte zoolplaat. De New Balance (Trademark-) logo's zijn zwart, evenals het logo van Visaro.

New Balance Visaro kopen

De nieuwe New Balance Visaro voetbalschoenen 2015 zijn binnenkort verkrijgbaar vanaf maat 39,5 tot 47,5 en in de online voetbalschoenenshop van Unisportstore.  Of in deze speciale schoenenshop. De schoenen kennen een verkoopprijs van € 170,- inclusief verzendkosten. Check daar ook de overige voetbalschoenen van New Balance!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

Zwarte New Balance Visaro Voetbalschoenen

Witte New Balance Visaro Voetbalschoenen