1 februari 2016

Zwart adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

Adidas heeft een tweede versie Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. In navolging tot groene Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen heeft adidas zwarte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen gelanceerd. Twee weken terug lanceerde adidas de eerste revolutionaire (groene-) adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen. Het design van de nieuwste adidas Ace 16+ Primeknit toont overeenkomsten met de zwarte veterloze Ace 16+ Pure Control voetbalschoenen die ook vandaag zijn gelanceerd. De nieuwste Ace 16+ Primeknit schoenen zijn overwegend zwart en kennen groene en roze details. De extra opvallende zoolplaat die terugkomt op de nieuwste Pure Control's komt niet terug op de zwarte Primeknit's. De schoenen worden langs de zijkanten versierd met roze adidas Trademark strepen. De strepen bevatten bovendien groene details. Ook de noppen zijn roze, evenals de logo's die terugkomen op de lip en hak. Tevens bevat de zoolplaat groene details. De aanwezige materialen en technieken bespreken we hieronder. Het is niet bekend of ook sterspelers op deze nieuwste schoenen gaan schitteren.

Materialen en technieken zwarte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas Ace !6+ Primeknit voetbalschoenen is gemaakt van een vernieud primeknit materiaal dat nog meer controle biedt en zich direct naar de voet vormt. De bovenlaag is extra opvallend door een hoog silhouet, genaamd Primecut; een sokken-achtife fit met een intern geweven TechFit supportsysteem dat zorgt voor stabiliteit van topniveau. Verder is de Primeknit bovenkant van de schoenen uitgerust met een extra 3D laag. Deze extra 3D laag zorgt voor een perfecte controle in alle weersomstandigheden. Het zorgt namelijk voor een wrijving tussen de bal en de voetbalschoenen, waardoor de bal bij hoge snelheden als het ware aan je voetbalschoenen blijft plakken. Verder is het schietoppervlak van de Adidas Ace Primeknit voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde CTRL/WEB technologie. Deze technologie, welke ook terug komt in de 3D structuur over de neus van de voetbalschoenen, zorgt ervoor dat je eerste touch meteen raak is. De bal wordt een deel van je lichaam. Tegelijkertijd beschermt het het geweven materiaal en hierdoor zijn de schoenen slijtvaster en hebben een hogere duurzaamheid. De ACE 16+ Primeknit bevat verder een lichtgewicht Sprintframe buitenzool en het GROUND/CTRL 2.0 noppensysteem. Dit noppensysteem zorgt voor een perfecte balans, grip en controle. Wat de buitenzool uniek maakt is het lichte gewicht en het vermogen van het flexibele materiaal om goede steun en stabiliteit te bieden. Dit is uiterst belangrijk bij het snel wenden en het veranderen van richting en tempo. De voetbalschoenen wegen 233 gram. Check hieronder foto's van de nieuwste Adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen.

Zwarte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kopen

De zwarte adidas Ace 16+ Primeknit voetbalschoenen kan je kopen voor ongeveer € 250,- en zijn in onderstaande shops beschikbaar. Goedkopere Adidas Ace voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Check ook andere beschikbare Adidas Ace voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële adidas SHOP!

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 2

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 3

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 4

Zwarte Adidas Ace 16+ Primeknit Voetbalschoenen 5