8 mei 2019

Zilveren/ zwarte adidas Predator 19 voetbalschoenen - 302 Redirect pack

Adidas heeft het nieuwe 302Redirect pack gelanceerd en dit pack bevat ook weer nieuwe adidas Predator 19 voetbalschoenen. Het 302Redirect pack is het laatste pack voetbalschoenen van adi voor 2018-2019 en dat betekent direct ook dat de nieuwste Predators worden gedragen tijdens de laatste speelrondes van de verschillende competities, in de finales van de Champions League en Europa League en tijdens de finale van de Nations Cup. Spelers die de Predator dragen zijn onder andere Pogba, Rakitic, Özil, Alli, Gündogan, Fabinho en Neuer. Bij Ajax dragen Donny van de Beek en Daley Blind de adidas Predator 19.1 (de versie met veters) en bij PSV draagt Luuk de Jong deze voetbalschoenen. Benieuwd naar de details van de nieuwe Predators? Check alle informatie!

Wil je direct op deze voetbalschoenen schitteren? Bestel deze kicksen direct in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële ADIDAS shop!

Kleuren adidas Predator 19 voetbalschoenen 302Redirect pack

Ieder pack heeft zijn eigen verhaal, zo ook het 302Redirect pack. Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt. Je wilt online een pagina bezoeken, maar deze blijkt niet meer te bestaan en je wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina. In dat geval biedt adidas je hulp met alle schoenen uit het nieuwe pack! De nieuwe Predators hebben dan ook een futuristisch design. De upper van de schoenen is metallic/zilver. Verder zijn de nieuwe Predators ook uitgerust met zwarte accenten. De drie strepen van adi op de zijkanten van de schoenen zijn zwart en hetzelfde geldt voor de enkelsok van de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen. Als een Predator zwarte accenten heeft, dan horen hier ook rode accenten bij. Dit zijn namelijk de echte Predator kleuren. In de enkelsok van de schoenen zijn rode details verwerkt en ook de instap van de schoenen is rood. De hielkap van de schoenen is zwart en een deel van de noppen is ook weer fel rood. Was je nog niet bekend met de technologieën en materialen van de schoen? Lees het hieronder!

Technologieën adidas Predator 19+ & 19.1 voetbalschoenen 302 Redirect pack

De upper van de nieuwste Predator 19 voetbalschoenen zijn opnieuw gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal zorgt ervoor dat de schoenen perfect om de voeten vallen. Bovendien heb je hierdoor een sokachtige fit! De adidas Predator voetbalschoenen passen zich goed aan aan de vorm van je voeten. Hierdoor is het eerste balcontact altijd perfect!

Ook de Primeknit collar van de voetbalschoenen draagt hier aan bij. Deze enkelsok heeft sinds vorig jaar een update gekregen en volgt de vorm van de enkels en hiel, zodat dit deel van de schoenen je perfect ondersteunt. Ter hoogte van de hiel bevindt zich een speciale curve. Deze volgt de vorm van je enkels en hiel en zorgt ervoor dat je voeten goed in je voetbalschoenen blijven, zonder dat je gaat schuiven. Dit wordt ook wel het lockdown effect genoemd. De schoenen bevatten ook een hielkap, welke gemaakt is van een rubberen materiaal. De voetbalschoenen staan in het teken van de ideale ondersteuning. Om die reden heeft adidas ter hoogte van de middenvoet de zogenaamde Forged Knit technologie toegepast. Dit biedt je zowel laterale als mediale stabiliteit. Deze technologie komt terug in de blauwe banen over de voorkant van de nieuwe voetbalschoenen. Deze strepen worden door adidas altijd geaccentueerd en zijn op deze schoenen ook zilver. Een ander kenmerk van de voetbalschoenen is de zachtheid van de upper van de voetbalschoenen. Deze zachtheid zorgt voor een perfecte controle en eerste touch van de bal. De 19+ versie van de schoenen bevatten geen veters. Dit wordt door adidas het Purecut systeem genoemd en dit maakt het dat je schietoppervlak nog schoner is en je zelf dus nog meer controle uit kunt oefenen op de bal.

Ter hoogte van de neus van de schoenen heeft adidas de zogenaamde Controlskin technologie toegepast. Deze technologie zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. De zool van de schoenen wordt de Controlframe zool genoemd en die zool doet haar naam eer aan. Omdat deze zool super licht is, kan je nog sneller inspelen op veranderende situaties in het veld en je tegenstander altijd te snel af zijn. In de zool van de schoenen is ook de adidas Boost technologie verwerkt. Deze technologie is geïnspireerd door de technologie die verwerkt is in hardloopschoenen. Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt! Iedere stap die je met de schoenen maakt, wordt omgezet in energie. Deze technologie komt in de schoenen tot uiting in de speciale capsules en bieden de ideale schokdemping. Het onderstel van de nieuwe voetbalschoenen bevat vierkante noppen, welke je de optimale bescherming bieden. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zilveren adidas 19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack. Dit pack bevat ook nog een drietal andere nieuwe voetbalschoenen:

Zilver/zwarte adidas Predator 19 voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack kun je vanaf nu kopen. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen zijn deze zilver/zwarte voetbalschoenen beschikbaar van maat 29 tot maat 37 en voor volwassenen vanaf maat 38 tot 47. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versies van de schoen bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen kun je ook weer voor verschillende ondergronden kopen. Dit kan zowel voor natuurgras als voor kunstgras en indoor ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de nieuwste Predators ook personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de voetbalschoenen exclusief in deze SHOP

of de officiële ADIDAS shop