3 april 2017

Zilveren Ronaldo MercurialX Proximo Chapter 4 zaalvoetbalschoenen

Als onderdeel van de nieuwe Ronaldo Chapter 4 lijn heeft Nike ook nieuwe zaalvoetbalschoenen of indoor voetbalschoenen gelanceerd. Deze worden door Nike de Mercurial Proximo X CR7 schoenen genoemd en zijn geïnspireerd door het rugnummer van Ronaldo, nummer 7. Dit is het nummer dat Ronaldo in 2003 van toenmalig Manchester United manager kreeg toebedeeld. De Portugese sterspeler verwachtte net als bij Lissabon nummer 28 te krijgen. Niets was minder waar en Cristiano Ronaldo kreeg nummer 7, een nummer dat Manchester United sterren als Beckham, Cantona en Best eerder met trots gedragen hebben bij United. Voor Ronaldo was dit de opstap voor het succes naar meer. Zowel qua spel als lichaam ontwikkelde de Portugees zich sterk. Ook de MercurialX Proximo schoenen zijn een ode aan de ontwikkeling van Ronaldo.

Wil je de nieuwe, zilveren Ronaldo zaalvoetbalschoenen voor kinderen of volwassenen kopen? Check ze in DEZE SHOP of deze winkel!

Design en features Ronaldo indoor voetbalschoenen

De nieuwe Ronaldo zaalvoetbalschoenen of indoor voetbalschoenen zijn zilver/grijs. Dit symboliseert de kleur van ijzer en staat voor de sterke ontwikkeling die CR7 sinds 2003 heeft doorgemaakt. Naar de onderkant van de schoenen loopt deze kleur over in het oranje/rood. De swoosh van Nike staat in het zwart op de voor- en zijkanten van de schoenen en op de zijkanten van de schoenen staat ook nog eens het Mercurial teken aan de ene kant en het CR7 trademark teken aan de andere kant. De nummer 7 van dit trademark teken heeft een andere kleur, waardoor deze wat meer opvalt. Hiermee wordt het rugnummer van de Portugees benadrukt. Ook op de hiel van de schoenen komt een verwijzing naar het rugnummer terug. Hier staan de Romeinse cijfers VII en XVII (7 en 28). Dit symboliseert de verandering van het rugnummer van de aanvaller van Real Madrid in 2003. De MercurialX Proximo zaalvoetbalschoenen van Ronaldo bevatten net als de nieuwe Nike Mercurial Superfly CR7 CHAPTER 4 voetbalschoenen een zilveren enkelsok en de zool van de schoenen is geheel oranje. Ook de binnenkant van de schoenen is oranje en bevat een speciaal CR7 Chapter 4 logo. In de omranding van dit logo staat de tekst "Forged for Greatness.''

Dan nog even snel de technologieën van deze indoor Ronaldo schoenen. De bovenkant van de schoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal met kabels. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, omdat de schoenen perfect om de voeten vallen. Daarnaast bevatten de schoenen 3D kabels, welke ook zorgen voor een ideale controle en snelheid. Op het middenstuk van de schoenen is een extra laag foam aangebracht, wat als voordeel heeft dat het demping geeft op harde ondergronden en de onderzool van de Ronaldo zaal- of indoor schoenen is gemaakt van turf en bevat rubberen noppen voor een perfecte grip!

Ronaldo Nike zaalvoetbalschoenen kopen

De nieuwe indoor voetbalschoenen van CR7 kan je voor kinderen en volwassenen per direct kopen. Hiervoor dien je wel een beetje in de buidel te tasten. De schoenen hebben voor kinderen namelijk een prijs van € 150,- en voor volwassenen is de prijs € 200,-. Wil je goedkopere voetbalschoenen van Ronaldo. Dat kan natuurlijk ook. Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Koop de nieuwe CR7 zaalvoetbalschoenen in DEZE SHOP 

of deze winkel