3 april 2017

Zilveren Nike Mercurial Vapor XI CHAPTER 4 Ronaldo voetbalschoenen

Ook de lage versie van de nieuwe Nike Mercurial Ronaldo CHAPTER 4 voetbalschoenen is gelanceerd. De nieuwe zilveren CHAPTER 4 (Forged for greatness) schoenen zijn een ode aan het rugnummer van Ronaldo en verwijzen naar de verandering van het rugnummer van de speler in 2003. Toen de Portugees bij Manchester United kwam, werd er gedacht dat hij nummer 28 zou krijgen. Niets was minder waar. Toenmalig manager Alex Ferguson bedeelde hem nummer 7 toe, een nummer die in het verleden door sterren als Cantona, Best en Beckham gedragen worden. Dit was het begin van het succes van Ronaldo. De lage versie van de voetbalschoenen, de Nike Mercurial Vapor XI CHAPTER 4 schoenen, worden niet door Ronaldo gedragen. De speler van Real Madrid en Portugal draagt de versie met enkelsok. Check hieronder wel alle details van de lage versie van de schoenen.

Vind je deze lage, zilveren Ronaldo voetbalschoenen direct vet? Check ze voor kinderen en volwassenen in DEZE SHOP of deze winkel! 

Design lage, zilveren CR7 Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Vapor XI CHAPTER 4 CR7 voetbalschoenen zijn evenals de Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 voetbalschoenen overwegend zilver/grijs en lopen naar de zool van de schoenen over in het oranje/rood. De kleur van de schoenen is geïnspireerd door de kleur van ijzer. Sinds zijn komst naar Manchester United is de Portugees namelijk qua skills en lichaam sterk gegroeid. De overgang van zilver naar rood wordt bewerkstelligd door middel van een vervagend effect. De swoosh van Nike over de voorkant van de schoenen is zwart en het Mercurial trademark teken aan de zijkant van de lage Ronaldo voetbalschoenen is grijs. De andere zijkant van de voetbalschoenen bevat het CR7 trademark teken, waarbij de nummer 7 wat meer opvalt. Dit staat symbool voor de verandering van het rugnummer van Ronaldo in 2003. Deze symboliek komt ook weer terug aan de achterkant/hiel van de schoenen. Hier staan de Romeinse tekens VII en XVII, welke verwijzen naar het veranderen van het rugnummer van Ronaldo van 28 naar nummer 7. De instap van de schoenen is oranje en bevat een speciaal CR7 logo in het zilver/oranje. De omranding van dit logo bevat de tekst: “Forged to the exact specifications of Cristiano Ronaldo." De zool van de schoenen is geheel oranje en bevat dan ook oranje noppen. Wil je weten waarom dit de perfecte schoenen voor Ronaldo zijn? Lees het hieronder!

Features zilverenNike CR7 Mercurial CHAPTER 4 voetbalschoenen

De bovenkant van de nieuw Nike Mercurial Vapor XI CHAPTER 4 voetbalschoenen van Ronaldo is gemaakt van een speciaal Teijin leer. Dit leer is super dun en flexibel, waardoor de eerste balcontrole optimaal is. Nike noemt dit gevoel het ''blote-voetengevoel.'' Dit materiaal geeft het ultieme balgevoel. Het valt als een sok om je voeten. De neus van de schoenen is wat lager, waardoor je met je voet beter onder de bal kunt komen en je nog beter kan schieten. Voor een perfect balgevoel onder alle weersomstandigheden heeft Nike de schoenen uitgerust met een extra dun laagje. Dit laagje wordt door Nike de All Conditions Control technology genoemd, waardoor je zowel in droge als natte weersomstandigheden een perfect balgevoel hebt. Verder zit de tong van de schoenen direct aan de bovenkant vast. Dit is onder andere voordelig in samenwerking met de veters van de schoenen. Als je deze aantrekt, valt de schoen nauw om de voeten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Dit wordt door Nike het lockdown effect genoemd. Het zorgt namelijk voor stabiliteit bij het veranderen van richting op hoge snelheden. Tot zover het bovendeel van de schoenen, ook bij de onderzool heeft Nike overal aan gedacht!  

Ook wat betreft de zoolplaat heeft Nike overal aan gedacht. Deze volgt namelijk de anatomie van de voet. Hoe komt dit tot uiting? De nylon zool is wat gebogen en 40% lichter dan voorheen het geval was. Omdat de zool dezelfde vorm heeft als de voet, bestaat er bijna geen tussenruimte meer tussen de voet en zool en is de pasvorm nog beter. De voorkant van de zool bevat het zogenaamde Split Toe systeem, welke er vooral voor zorgt dat je flexibel bent in de schoenen en een betere grip hebt. De noppen van de schoenen staan geheel in het teken van versnellen, draaien en afremmen. De noppen hebben de vormen van klauwen en zijn geplaatst op de plekken waar je de meeste grip hebt. Omdat de noppen hoeking zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook perfect bij het afremmen, zodat je snel kunt reageren en afremmen wanneer dit nodig is. Tot zover de technologieën van de Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 CR7 voetbalschoenen

Lage, zilveren Ronaldo Nike voetbalschoenen kopen

De lage versie van de nieuwe Nike Vapor CHAPTER 4 voetbalschoenen van Ronaldo kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van de top versie van de schoenen is € 245,- en voor kinderen is de prijs van de schoenen € 150,-. Goedkopere versies van de nieuwe schoenen van CR7 scoor je al vanaf € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Gratis verzending gegarandeerd. 

Koop de lage voetbalschoenen van Ronaldo in DEZE SHOP 

of deze winkel