3 april 2017

Zilveren CR7 Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 voetbalschoenen

Nike heeft weer nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo gelanceerd. Vandaag maakte het Amerikaanse sportmerk in samenwerking met de speler van Real Madrid en Portugal de nieuwe Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 (FORGED for GREATNESS) CR7 voetbalschoenen bekend! Deze nieuwe schoenen zal de speler vanaf nu tot en met het einde van het seizoen gaan dragen. De nieuwe schoenen van Cristiano Ronaldo staan geheel in het teken van zijn rugnummer: 7. Dit is het rugnummer die Ronaldo sinds 2003 draagt. Toen Ronaldo als 18 jarige speler bij United kwam, verwachtte hij net als bij Sporting Lissabon nummer 28 te krijgen. Toenmalig Manchester United manager Alex Ferguson had hier andere ideeën over en bepaalde dat Ronaldo nummer 7 kreeg. Nummer 7 is bij Manchester United het magische rugnummer. Sterren als George Beste, Bryan Robson, Eric Cantona en David Beckham hadden ook dit nummer bij United. Voor Ronaldo was dit het begin van zijn succes... Lees hieronder alles over de nieuwe Ronaldo CR7 Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 voetbalschoenen.

Direct enthousiast over de nieuwe CHAPTER 4 voetbalschoenen van Ronaldo? Check ze direct in DEZE SHOP of deze winkel voor kinderen of volwassenen! 

Design Nike Mercurial Superfly Ronaldo voetbalschoenen

De nieuwe Nike Mercurial Superfly CR7 CHAPTER 4 voetbalschoenen is overwegend grijs/zilver gekleurd en loopt naar de onderkant van de schoenen over in het oranje en rood. De zoolplaat van de schoenen is evenals de noppen overwegend oranje. De swoosh van Nike over de zijkanten en voorkant van de schoenen is zwart en het Mercurial trademark teken is ook grijs/zilver (metallic). Uiteraard bevatten de schoenen ook het CR7 trademark tekens, waarbij nummer 7 zilver is en de letter CR meer blauw. Dit symboliseert het rugnummer dat Ronaldo sinds 2003 heeft. Op de hiel van de schoenen staat het Romeinse nummers VII en XVII, welke verwijzen naar het veranderen van het rugnummer van Ronaldo van 28 naar nummer 7. Verder bevatten de schoenen natuurlijk een enkelsok of, zoals dat bij Nike heet, een dynamic fit collar. Wil je nog meer weten over de nieuwe schoenen van Ronaldo? Check hieronder waarom deze perfect zijn voor snelle aanvallers als de Portugese speler van Real Madrid!

Features CHAPTER 4 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

De Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen staan geheel in het teken van het benutten van potentieel, creativiteit en snelheid. We bespreken daarom ook nog even kort de technologieën van de nieuwe CR7 CHAPTER 4 Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. We beginnen met de bovenkant. De bovenkant van de schoenen is gemaakt van een speciaal Flyknit materiaal met kabels. Deze kabels zijn in het bovendeel geweven. Dit materiaal valt perfect om de voeten, waardoor het eerste balcontact perfect is. De kabels hebben nog een voordeel. Dit zorgt namelijk voor meer wrijving tussen de bal en de schoenen, zodat de eerste touch nog beter is en de bal als het ware aan je voet blijft plakken als je dribbelt. Bovendien is dit perfect wanneer je met deze schoenen op doel schiet, zelfs bij hoge snelheden. De zogenaamde Speed Rib kabels zijn ook uitgerust met de veters en de buitenzool, zodat je de pasvorm naar wens aan kan passen. Bovendien zorgt dit ervoor dat je voeten vast in je schoenen blijven zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Dit moet natuurlijk wel wanneer je hoge snelheden behaalt of wanneer je snel van richting dient te veranderen.

Het bovendeel van de schoenen bestaat verder uit één deel. Hierover heeft Nike ook nagedacht. Dit zorgt er namelijk voor dat de schoen perfect met je voet meebeweegt en het voelt alsof je schoenen en je voeten één zijn. Verder zijn de schoenen tongloos, waardoor je een nog groter schietoppervlak hebt. Ook over externe omstandigheden heeft Nike nagedacht. De schoenen zijn namelijk ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje wordt door Nike de All Conditions Control (ACC) technologie genoemd, waardoor je een perfecte balcontrole hebt in zowel natte als droge weersomstandigheden. Daarnaast bevatten de schoenen een laagje NikeSKin, welke zorgt voor de perfecte pasvorm van de schoenen. De pasvorm van de schoenen wordt ook nog eens bewerkstelligd door de enkelsok, de dynamic fit collar. Dit geeft een sokachtige fit en hierdoor heb je het gevoel dat je voeten en enkels één lichaamsdeel zijn. Hierdoor ben je je nog bewuster van elk contact met de bal.

Ook wat betreft de zoolplaat heeft Nike overal aan gedacht. Deze volgt namelijk de anatomie van de voet. Hoe komt dit tot uiting? De nylon zool is wat gebogen en 40% lichter dan voorheen het geval was. Omdat de zool dezelfde vorm heeft als de voet, bestaat er bijna geen tussenruimte meer tussen de voet en zool en is de pasvorm nog beter. De voorkant van de zool bevat het zogenaamde Split Toe systeem, welke er vooral voor zorgt dat je flexibel bent in de schoenen en een betere grip hebt. De noppen van de schoenen staan geheel in het teken van versnellen, draaien en afremmen. De noppen hebben de vormen van klauwen en zijn geplaatst op de plekken waar je de meeste grip hebt. Omdat de noppen hoeking zijn, werken ze als klauwen bij versnelling en verandering van richting. Daarnaast werken ze ook perfect bij het afremmen, zodat je snel kunt reageren en afremmen wanneer dit nodig is. Tot zover de technologieën van de Nike Mercurial Superfly CHAPTER 4 CR7 voetbalschoenen.

Check ook de lage versie van de nieuwe Nike CR7 Nike Mercurial voetbalschoenen. 

Zilveren voetbalschoenen Ronaldo kopen

De nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo kan je per direct voor volwassenen en kinderen kopen in de onderstaande shop. De duurste schoenen hebben een prijs van € 315,-. Zonder enkelsok hebben de schoenen een prijs van € 245,- en voor kinderen hebben de schoenen een prijs van € 175,-. Goedkopere versies van de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo scoor je al vanaf € 70,-. Directe levering en de mogelijkheid tot personalisatie. En ook nog gratis verzending!

Koop de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo in DEZE SHOP 

of deze winkel