17 september 2018

Zilveren adidas Nemeziz Spectral Mode voetbalschoenen

Sterren als Firmino, Draxler, Alaba en Immobile debuteren in de Champions League op de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack van adi! Dit is een nieuw pack van adidas, welke speciaal aan de vooravond van het nieuwe Champions League seizoen is gepresenteerd en ook nieuwe X, COPA en Predator voetbalschoenen bevat. Qua kleur zijn de voetbalschoenen uit dit pack geïnpireerd door de uitshirts die adidas dit jaar voor clubs als Manchester United, Bayern München, Real Madrid en Juventus heeft uitgebracht. Dit zijn bovendien opvallende kleuren, waardoor de spelers tijdens het miljardenbal altijd opvallen. Ook de nieuwste Nemeziz voetbalschoenen van adidas hebben een opvallende kleur. Hieronder bespreken we het design van de kicksen en natuurlijk ook de nieuwste features!

Wil je direct deze nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen? Koop ze exclusief in de adidas webshop of bestel deze voetbalschoenen in DEZE WINKEL

Design adidas Nemeziz Spectral Mode voetbalschoenen

De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack zijn grijs/zilver van kleur met subtiele details. Door adidas wordt deze kleurencombinatie ''Ash Silver/White Tint'' genoemd. Deze kleuren naadloos in elkaar over, waardoor het verschil tussen deze twee kleuren nihil te noemen is. De upper van deze veterloze voetbalschoen is geheel zilver en dit geldt ook voor de drie adidas strepen aan de zijkanten van de voetbalschoen en het gehele onderstel van de schoenen. Ook de noppen van de nieuwe adidas Nemeziz is zilver, evenals het Nemeziz trademark teken aan de achterkant van deze voetbalschoen. In vergelijking met de andere voetbalschoenen uit dit pack heeft de voetbalschoen wel een wat somberder design, maar de technologieën van adidas' meest revolutionaire voetbalschoen maakt dat helemaal goed. Benieuwd? Lees hieronder dan vooral verder!

Technologieën Messi Nemeziz adidas voetbalschoenen

De upper van de Nemeziz voetbalschoenen heeft weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer foto's van de Nemeziz voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack. Deze schoenen hebben vrijwel dezelfde kenmerken als de nieuwe Messi Nemeziz voetbalschoenen uit dit pack! Check ook de roze Predators uit dit nieuwe pack! 

adidas Nemeziz Spectral Mode voetbalschoenen bestellen

De nieuwe zilveren adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Spectral Mode pack kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online webshops. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. De top versie van de kicksen heeft een prijs van € 220,-, maar goedkopere versies scoor je al vanaf € 50,-. Deze schoenen zijn zowel beschikbaar voor kunstgras als voor natuurgras, harde en zachte ondergronden. In deze webshops heb je de mogelijkheid je Messi schoenen te laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel je adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL