Adidas heeft weer een nieuwe versie van de Adidas Ace voetbalschoenen gelanceerd en dit keer in het zilver! Deze zijn tegelijkertijd met de nieuwe zilveren Adidas X voetbalschoenen bekend gemaakt door het Duitse sportmerk in het kader van de Eskolaite Pack. De Adidas Ace 15 voetbalschoenen werden voor het eerst bekend gemaakt voorafgaande aan de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus en zijn ideaal voor de ultieme controle. Hoewel normaliter sterren als Özil (Arsenal en Duitsland), James (Real Madrid en Colombia), Casillas (FC Porto en Spanje), Koke (Atletico Madrid en Spanje) en Hummels (Borrusia Dortmund en Duitsland) op deze schoenen spelen, wordt niet verwacht dat sterspelers op de zilveren versie gaan spelen. De nieuwe versie van de Adidas Ace voetbalschoenen zijn dus geheel zilver met ook zilveren Adidas strepen op de zijkanten en het Adidas logo in het zilver op de a hterkant van de voetbalschoenen. Verder bevatten de voetbalschoenen fel gele details, welke terug komen aan de binnenkant van de zool, in de hielkap aan de achterkant van de schoenen en in het onderstel van de schoenen. In dit blog bespreken we uiteraard nog even de technieken van de ACE voetbalschoenen, welke ideaal zijn voor controlerende spelers.

Kenmerken Adidas Ace 15 voetbalschoenen

De bovenkant van de Adidas ACE schoenen wordt gekenmerkt door de honingraatachtige structuur, welke bestaat uit een zacht en synthetisch materiaal. Deze structuur heeft als voordeel dat de balcontrole optimaal is. De bovenkant bestaat namelijk uit drie lagen. Deze drie lagen zorgen bovendien voor ventilatie en bescherming. Het schietoppervlak van de Adidas Ace voetbalschoenen staat bekend als het 3D CTRL/WEB. Door deze technologie is de eerste balaanname optimaal, doordat de bal als het ware een deel van je lichaam wordt en je dus alles zelf in de hand hebt. De bovenlaag van de zilveren Adidas Ace voetbalschoenen is ook uitgerust met de NSG (Non Stop Grip) technologie. Deze technologie zorgt voor een een perfecte grip op de bal in alle weersomstandigheden. Zoals te zien is op de foto's bevatten de achterkant van de nieuwe zilveren Adidas Ace schoenen een fel groene hielkap. In deze hielkap is de Adidas CTRL/FIT technologie toegevoegd. Deze technologie zorgt ervoor dat de voet op zijn plaats blijft in de voetbalschoenen en biedt het bescherming aan de voeten. Een ander kenmerk van de Ace lijn van Adidas is dat de onderkant van de schoenen uitgerust zijn met meerdere noppen. De onderkant van de schoenen bevatten namelijk tien normale noppen, welke zorgen voor een perfecte versnelling en een goede grip op het veld. Daarnaast zijn de schoenen uitgerust met kleinere noppen onder de voorvoet. Deze kleinere noppen zorgen voor een betere balcontrole, wanneer je de voet op de bal zet. Door Adidas wordt deze technologie het GROUND/CTRL noppendesign genoemd. Ook de zilver/fel groene Adidas Ace voetbalschoenen zijn erg licht en wegen slechts 253 gram. Check hieronder de foto's van de nieuwste Ace voetbalschoenen!

Zilveren Adidas Ace 15.1 voetbalschoenen kopen

De prijs van de zilveren Ace 15.1 voetbalschoenen van Adidas zijn € 200,- in het hoogste prijssegment. De goedkoopste Adidas Ace voetbalschoenen scoor je echter al voor een prijs vanaf € 50,- voor zowel kinderen als voor volwassenen. De nieuwste Adidas voetbalschoenen kan je zowel kopen in de online voetbalschoenenshop van Adidas als in de online voetbalschoenenshop van voetbalshop! Check ook het overzicht met andere producten uit de Ace lijn in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening!

Zilveren -adidas -ace -voetbalschoenen

Adidas -ace -zilveren -voetbalschoenen