13 oktober 2015

Witte Puma King II voetbalschoenen

Puma heeft een limited edition Puma King II voetbalschoenen gelanceerd. Het design van de witte Puma King II voetbalschoenen beeldt een helder design uit. De klassieke voetbalschoenen van Puma werden vroeger steevast door sterspelers als Maradona en Matthäus gedragen. Tegenwoordig wordt de voetbalschoen van Puma nog weinig gedragen door topvoetballers. Dat houdt in dat we deze voetbalschoenen ook weinig zien terugkeren na de presentatie. Het design van de witte Puma King II (de moderne variant van de Puma King) is niet gemaakt voor modderige drassige voetbalvelden. Niet voor niets is de schoen enkel gelanceerd in een FG versie. De schoen is overwegend wit en wordt op de Puma trademark langs de zijkanten versierd met zilveren details. De bekende lip van Puma King ontbreekt bij de witte Puma King II. Eerder bracht Puma al een volledig zwarte Puma King II uit.

Puma King II voetbalschoenen

De witte Puma King II voetbalschoenen verschillen technisch gezien niet veel van de klassieke Puma King. De witte Puma King II voetbalschoenen garanderen comfort en gevoel. Om dit te garanderen bezit de bovenlaag een super zacht K-leder dat tevens licht in gewicht is. De nieuwste versie van de moderne variant van de King's weegt namelijk slechts 225 gram. De nieuwste Puma King's zijn verder in het bezit van een moderne PEBAX zoolplaat. Dit moet meer stabiliteit geven, evenals de aanwezig externe hak. PEBAX staat bekend als een lichtgewicht materiaal. Voetballers verliezen door de externe hak bij het aanzetten en draaien geen extra energie. Door het aanbrengen van een externe hak in de King's zit de hiel namelijk meer vast in de schoen. Ook draagt deze stabiliteit bij aan het comfort van de schoenen. De zoolplaat is versierd met konische en triangel gevormde noppen.

Witte Puma King II voetbalschoenen kopen

De nieuwe witte Puma King voetbalschoenen heeft een prijs van € 170,-. Deze voetbalschoenen zijn enkel in FG beschikbaar, maar  slechts verkrijgbaar bij een beperkt aantal resellers. Check het overzicht met beschikbare Puma King producten in het overzicht hiernaast. 

Koop de nieuwe King II schoenen in de Unisportstore!

of in de online voetbalschoenenshop!

Witte  Puma King II Voetbalschoenen

Witte  Puma King II Voetbalschoenen 1

Witte  Puma King II Voetbalschoenen 2