6 september 2016

Witte Puma evoTOUCH voetbalschoenen

Puma heeft haar collectie evoTOUCH uitgebreid. Reeds hebben zijn witte Puma evoTOUCH voetbalschoenen gelanceerd. De Puma evoTOUCH collectie is nog niet lang op de markt. Begin juli lanceerde Puma een eerste variant. Nu lanceert het witte schoenen. Puma wilt met deze witte Puma evoTOUCH voetbalschoenen concurreren met topmerken als Adidas en Nike. Ook zij beschikken namelijk over voetbalschoenen met een enkelsok. De witte evoTOUCH schoenen bescikken ook over fel gele details.

Meer details over deze 'touch' voetbalschoenen check je hieronder. Ook vind je hieronder informatie over de gebruikte materialen en technieken. De verkooppunten van deze schoenen ontbreken zeker niet!

Witte Puma Evo TOUCH Voetbalschoenen

De nieuwste voetbalschoenen uit de Puma evoTOUCH collectie kennen een overwegend witte bovenlaag. Opvallend aan deze voetbalschoenen is de enkelsok. De enkelsok is fel geel van kleur. Dit geldt ook voor de aanwezige externe hielkap, zoolplaat en veters. Op de enkelsok zijn v'tjes te zien. Die zijn zwart. Daarnaast worden de voetbalschoenen gekenmerkt door een zwarte Puma Trademark langs de zijkanten. Dit Puma Trademark wordt omringd door een fel gele belijning.

Witte Puma Evo TOUCH Voetbalschoenen 2

Deze Puma evoTOUCH voetbalschoenen zijn gelanceerd voor ultieme balcontrole en worden gedragen door sterspelers en spelverdelers als Fabregas (Chelsea en Spanje) en Verratti (PSG en Italië). 

Witte Puma Evo TOUCH Voetbalschoenen 3

De Puma evoTOUCH 2016 voetbalschoenen beelden een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag uit. Dankzij zij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze lederen bovenlaag moet zorgen voor een perfecte balcontrole gedurende alle weersomstandigheden en neemt geen vocht op. De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Deze bovenlaag in combinatie met de het 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt je als voetballers automatisch meer attent op je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar.  Extra interessant is dat de nieuwe Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor je niet glijdt in je voetbalschoenen. Zo kan je je met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen kracht verloren. Deze voetbalschoenen zijn uitgerust met een lichtgewicht Pebax zoolplaat. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevorderd nog meer de stabiliteit van de voeten.

Witte Puma Evo TOUCH Voetbalschoenen 4

Deze ultieme witte 'control' evoTOUCH voetbalschoenen kosten rond de € 250,-. Ook heeft Puma goedkopere varianten met enkelsok (evoKNIT) gelanceerd. Check het overzicht met beschikbare Puma evoTOUCH producten in het overzicht hiernaast en ontdek hieronder tevens waar ze nu al verkrijgbaar zijn. Directe levering en gratis verzending!

Koop deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!