Een totaal witte voetbalschoen, we zien het niet vaak meer. Toch vond Nike het tijd om een nieuw pack met witte voetbalschoenen te lanceren. Dat mag best revolutionair gevonden worden en dus mogen we dat niet onbesproken laten. Ben je de zwarte voetbalschoen even zat? Dan zijn dit de perfecte voetbalschoenen voor jou! Het zogenaamde Nike NUOVO pack bevat ook een witte Phantom VNM voetbalschoen. De Phantom Venom voetbalschoenen worden normaliter gedragen door spelers als Lewandowski, Robertson, Kane, Sterling, Kimmich, Higuain en verschillende andere sterren. Helaas dragen deze spelers vooralsnog niet de witte versie van de Nike Phantom VNM voetbalschoenen. In dit blog bespreken we zowel het design als de functionaliteiten van deze witte kicksen!

Ben je direct fan van deze glanswitte Phantom VNM voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze winkel of deze NIKE SHOP

Design witte Nike Phantom Venom voetbalschoenen

Qua design is er eigenlijk weinig te bespreken. De nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen zijn namelijk helemaal wit. Dit geldt zowel voor de upper, als voor de veters en het onderstel en de noppen van de nieuwe voetbalschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor spelers die een neusje voor de goal hebben. Een uitzondering hierop vormt overigens wel de swoosh van Nike. De swoosh aan de zijkanten is namelijk zilver en heeft een diamantachtig design. Of dit de perfecte voetbalschoenen zijn voor de herfst en winter is overigens wel de vraag. Nadat je deze schoenen hebt gedragen op een drassig en modderig veld, zien de schoenen er niet meer hetzelfde uit als toen je ze gekocht hebt. Mocht je de schoenen willen dragen, dan adviseren we je de voetbalschoenen alleen te dragen tijdens zonnige weersomstandigheden op natuurgras. Op kunstgras worden deze voetbalschoenen natuurlijk nooit vies! Wil je alles weten over de technologieën van de Nike Phantom VNM voetbalschoenen? Lees hieronder vooral verder!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom VNM voetbalschoenen

De witte Phantom VNM voetbalschoenen uit het NUOVO pack bevatten verschillende nieuwe technologieën. De upper van de Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect. In de bovenkant van de nieuwe schoenen zijn natuurlijk ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven. Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn deze schoenen ook weer uitgerust met de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. 

De veters van de voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten. En dat is slechts één van de nieuwe kenmerken van deze voetbalschoenen. Nike heeft deze kicksen namelijk ook uitgerust met een zogenaamde Strike Zone. We zien het vaker bij de grote sportmerken, het halen van inspiratie uit andere sporten. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is namelijk geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn bij deze schoenen natuurlijk ook wit. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit. Dit is precies wat dodelijke spitsen nodig hebben! 

De zoolplaat van de Nike Phantom VNM  hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste Nike Phantom Venom voetbalschoenen en check bovendien de witte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen of de witte Nike Tiempo voetbalschoenen uit het NUOVO pack. 

Witte Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen

De witte Nike Phantom Venom voetbalschoenen uit het NUOVO pack kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De Elite versie van de schoenen is voor volwassenen (vanaf maat 39) EU 249,95 en voor kinderen (vanaf maat 36) EU 149,95. Goedkopere versies van de Nike Phantom VNMs bestel je echter al vanaf EU 60,-. De schoenen zijn zoals altijd beschikbaar voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de Nike Phantoms natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwe Nike Phantom VNM voetbalschoenen direct in deze winkel 

of deze SHOP