15 september 2019

Witte Nike Phantom Vision voetbalschoenen - NUOVO pack

Nike heeft een spierwitte versie van de Nike Phantom Vision voetbalschoenen uitgebracht afgelopen week. Dit zijn de voetbalschoenen waarop spelers als Kevin de Bruyne, Kai Havertz, Mason Mount, Matuidi, Casemiro en andere sterren vanaf nu bij hun clubs spelen. Bij Ajax spelen spelers als Tagliafico, Edson Alvarez en Perr Schuurs op de Phantom VSN voetbalschoenen van Nike en bij Feyenoord speelt Tapia op deze voetbalschoenen. De witte Phantom VSN voetbalschoenen zijn onderdeel van het zogenaamde NUOVO pack van Nike, waarop spelers deze herfst gaan spelen. Benieuwd naar het design en de technologieën van de nieuwste Phantom VSN voetbalschoenen? Lees hieronder uitgebreid over deze nieuwe versie!

Direct fan van deze nieuwe glanswitte voetbalschoenen van Nike? Bestel het exclusief indeze SHOP OF deze NIKE winkel!

Design witte Nike Phantom VISION voetbalschoenen

Allereerst willen we benadrukken dat dit niet direct de perfecte voetbalschoen is om tijdens de herfst mee te spelen op natuurgras. Bij regenachtige weersomstandigheden worden de velden drassig en modderiger en dat zie je direct terug op een witte voetbalschoen! Een witte voetbalschoen krijg je nu eenmaal ook wat lastiger in de originele staat terug. We adviseren de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen dus vooral op kunstgras te dragen. Uiteraard is dat je eigen keuze! De Phantom VSN voetbalschoenen uit het NUOVO pack zijn echt helemaal wit. Geen detail vormt een uitzondering hierop. De upper van de nieuwste Nike Phantom VSN kicksen is wit en hetzelfde geldt voor de enkelsok en de zoolplaat, inclusief de noppen. De enige uitzondering hierop vormt de swoosh aan de zijkanten van de schoen en op de neus. Deze is namelijk zilver. Aan het materiaal en de technologieën van deze voetbalschoen heeft Nike niks veranderd. Ben je hier nog niet mee bekend, lees dan vooral verder!

Technologieën en kenmerken Nike Phantom VSN voetbalschoenen

Bij de Nike Phantom VSN voetbalschoenen draait alles om de perfecte fit! De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De upper van deze voetbalschoenen is weer gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze is op de voetbalschoenen uit dit nieuwe pack ook wit. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is de upper van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Daarnaast zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

De zoolplaat van de blauw/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen bevatten het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden. Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze, nieuwe, witte voetbalschoenen van Nike. Het NUOVO pack bevat ook de volgende nieuwe voetbalschoenen:

Witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de Elite versie van de schoenen is EU 270,- voor volwassenen en EU 90,- voor kinderen. Goedkopere versies van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestel je echter al vanaf EU 60,-. De nieuwe Nikes kun je zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden kopen. In deze winkels kun je de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de witte Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze SHOP!

OF deze NIKE winkel!