15 maart 2016

Nike Hypervenom Phinish Radiant voetbalschoenen

Nike heeft opvallende Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen maken onderdeel uit van het Radiant Pack van Nike. De voetbalschoenen hebben veel weg van het design van de nieuwste Hypervenom Phantom Radiant voetbalschoenen. Het enige verschil is dat de Dynamic Fit collar ontbreekt. Sterspelers als Wayne Rooney, Pedro en Harry Kane gaan schitteren op dit nieuwste model. De gekleurde Hypervenom Phinish zijn rijk aan felle opvallende kleuren. Deze kleuren komen terug in het zig-zag patroon langs de zijkanten. Het zig-zag patroon bevat de kleuren geel, oranje, roze en zwart, zodat je ongetwijfeld een statement zal maken op het voetbalveld. Opvallend is dat de zoolplaat deze kleursamenstelling bevat. De overwegend witte bovenlaag van deze Nike voetbalschoenen bevat 2 zwarte Nike swooshes, een op de neus en een langs de hak.

Materialen en technieken Nike Hypervenom Phinish Radiant voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kennen een bovenlaag die meerdere technologiën bevat. Zo zijn de Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om de voet vallen. Zo voelt het balcontact natuurlijk aan. Het paarse bovenstuk van de Hypervenom bestaat verder uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit maakt allereerst de schoenen licht in gewicht en zit de bal tevens dichter bij de voet. Zo is het balcontact niet alleen natuurlijk, maar ook optimaal. De NikeSkin technologie zorgt bovendien voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent. Op deze manier worden de voetbalschoenen dus niet zwaarder. De All Conditions Control technologie (ACC), welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt er op zijn beurt voor dat de grip en controle op de bal, zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. De voetbalschoenen kennen daarnaast een speciale noppenstructuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers  naderen, kan de wendbare speler snel reageren. Dit is de verdienste van het Split Toe systeem. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het gemakkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander. Daardoor heb je ook een sneller reactievermogen. De onderkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert. De tevens fluorescerend gele binnenkant van de Nike Hypervenom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm. De veters van de Hypervenom zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Nike Hypervenom Phinish Radiant voetbalschoenen kopen

De nieuwste Nike Hypervenom Phinish Radiant van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar! Check hieronder foto's van de paarse Hypervenoms!

Koop deze nieuwe schoenen in de officiële NIKE SHOP! 

of in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Nike Hypervenom Phinish Radiant Voetbalschoenen

Nike Hypervenom Phinish Radiant Voetbalschoenen 2

Nike Hypervenom Phinish Radiant Voetbalschoenen 3

Nike Hypervenom Phinish Radiant Voetbalschoenen 4